آموزش و طرز تهیه سوپ ماکارونی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سوپ ماکارونی, طرز تهیه سوپ ماکارونی ,آموزش پختن سوپ ماکارونی, دستور سوپ ماکارونی,آموزش تصویری سوپ ماکارونی ,مواد لازم سوپ ماکارونی , روش تهیه و پخت سوپ ماکارونی,آموزش تهیه سوپ ماکارونی ,طرز تهیه سوپ ماکارونی برای ماه رمضان

 

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
هویج (خرد شده)2 عدد
پیاز (بزرگ – خرد شده)1 عدد
عصاره سبزیجات (حل شده در 1 لیتر آب – یا 1 لیتر آب سبزیجات)1 عدد
گوجه فرنگی (خرد شده)400 گرم
نخود فرنگی100 گرم
لوبیا100 گرم
پاستا (ترجیحا ماکارونی با طعم سبزیجات)250 گرم
ریحان (برگ ریحان – اختیاری)به مقدار لازم
پنیر پارمسان (رنده شده)به مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاهبه مقدار لازم

آموزش و طرز تهیه سوپ ماکارونی

دوست دارید با ماکارونی یه غذای متفاوت درست کنید که پر از فیبر و سبزیجات و کم کالری باشه؟ پس برای درست کردن یه ناهار خوشمزه و سالم با من همراه باشید.

طرز تهیه:

روغن را در قابلمه ریخته و روی حرارت گرم کنید. سپس پیاز و هویج را اضافه کرده، به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
عصاره سبزیجات و گوجه فرنگی را اضافه کرده و 10 دقیقه روی حرارت بگذارید. حالا نخود فرنگی و لوبیا را اضافه کنید و 5 دقیقه زمان دهید.
وقتی سبزیجات نرم شدند، پاستا را اضافه کنید و اجازه دهید 2 دقیقه بجوشد تا پاستا نرم و آماده شود.
اگر از ریحان استفاده میکنید، برگ های ریحان را در این مرحله اضافه کنید.
بعد کمی نمک و فلفل اضافه کرده و در ظرف های دلخواه برای سرو بریزید. قبل از سرو با کمی پنیر پارمسان رنده شده تزئین کنید. میتوانید در صورت دلخواه با نان سیر سرو کنید.

ارسال نظر