آموزش و طرز تهیه سوپ لوبیا و سبزیجات

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سوپ لوبیا و سبزیجات, طرز تهیه سوپ لوبیا و سبزیجات برای ماه رمضان ,آموزش پختن سوپ لوبیا و سبزیجات, دستور سوپ لوبیا و سبزیجات,آموزش تصویری سوپ لوبیا و سبزیجات ,مواد لازم سوپ لوبیا و سبزیجات , روش تهیه و پخت سوپ لوبیا و سبزیجات,آموزش تهیه سوپ لوبیا و سبزیجات ,

 

آموزش و طرز تهیه سوپ لوبیا و سبزیجات

مواد اولیه :

پنیر پارمساننصف فنجان (رنده شده)
پیاز سفیدنصف یک عدد بزرگ (خرد شده)
روغن زیتونیک قاشق چایخوری
کلم برگیک هشتم کلم متوسط (خرد شده به تکه های کوچک)
سس تنداختیاری
سیر2 عدد (خردشده)
لوبیا چیتی2 عدد کنسرو 400 گرمی یا 250 گرم خشک
نمک2 قاشق چایخوری
عصاره سبزیحات5 فنجان یا یک عدد کنسرو
سیب زمینی1 عدد متوسط (خرد شده)
هویجنصف یک عدد بزرگ (خرد شده)
آویشنیک قاشق چایخوری (خرد شده و تازه)
کرفس2 عدد (خرد شده)
کدو سبز2 عدد (خرد شده)
ریحانیک چهارم فنجان (تازه و خرد شده)
کلم برگ قرمزیک چهارم کلم متوسط (خرد شده به تکه های کوچک)
گوجه فرنگی2 فنجان (تازه و خرد شده)

خوب با توجه به این که الان فصل پاییز شروع شده و هوا کم کم سرد میشه فکر کنم وقت اون رسیده که طرز تهیه ی یه سوپ مقوی رو برای شما عزیزان توی سایت قرار بدم.
این سوپی که الان داریم راجع بهش بحث میکنیم یه سوپ محبوب خونواده هاست، مخلوطی از ترکیب سبزیجات رنگارنگ و بافت خامه ای لوبیا چیتی!

طرز تهیه:

1-روغن زیتون را داخل یک قابلمه ی بزرگ با حرارت ملایم گرم کنید. آویشن، سیر و پیاز را اضافه کنید.
به مدت 5 دقیقه مواد اشاره شده را سرخ کنید. کلم سبز، گوجه، کرفس و هویج را اضافه کنید و ده دقیقه داخل قابلمه آن ها را تفت داده و سرخ کنید.
2-لوبیا، عصاره ی سبزیجات، سیب زمینی و ریحان را اضافه کنید. اجازه بدین محتویات داخل قابلمه به حالت جوشیدن دربیان، سپس حرارت رو کم کنید، در قابلمه رو بزارید و تو حرارت کم اجازه بدین یه ساعت بپزن.
3-کدو، کلم قرمز و نمک رو اضافه کنید. در قابلمه رو بزارید و تا زمانی که سبزیجات حالت ترد پیدا کردن اجازه بدین بپزن، حدوداً بیست دقیقه. پنیر رو اضافه کنید و کل محتویات قابلمه رو خوب هم بزنید.
اگه میخواین سوپتون یکم تند بشه می تونید توی این مرحله سس تند رو اضافه کنید.

نکته:

– با فلفل و نان میتونید این سوپ فوق العاده رو میل کنید!
– اگه لوبیای کنسرو شده ندارین، میتونید از لوبیاهای خشک استفاده کنید، فقط یادتون باشه قبل از پخت یه شب بزارین توی آب خیس بخورن و قبل از از استفاده حتما خشک شده باشن!

ارسال نظر