آموزش و طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سوپ سیب زمینی خامه ای, طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای ,آموزش پختن سوپ سیب زمینی خامه ای, دستور سوپ سیب زمینی خامه ای,آموزش تصویری سوپ سیب زمینی خامه ای ,مواد لازم سوپ سیب زمینی خامه ای , روش تهیه و پخت سوپ سیب زمینی خامه ای,آموزش تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای ,طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای برای ماه رمضان

 

 

مواد اولیه :

سیب زمینی (خرد شده)4 فنجان
کرفس (خرد شده)3/4 فنجان
پیازچه (خرد شده)1.5 فنجان
هویج (خرد شده)2 فنجان
آب2 و 1/4 فنجان
نخود فرنگی1/2 فنجان
نمک2 قاشق چای خوری
کره55 گرم
آرد30 گرم
فلفل سیاه1/4 قاشق چای خوری
شیر4 فنجان
عصاره مرغ2 عدد

 آموزش و طرز تهیه سوپ سیب زمینی خامه ای

طرز تهیه:

پیازچه را در 1/4 فنجان آب داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت قرار دهید و بپزید تا پیازچه ها نرم تر شوند.
سپس سیب زمینی، کرفس، هویج، یک قاشق چای خوری نمک و دو فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید و بگذارید به مدت 20-25 دقیقه آرام بجوشد.
در این زمان، داخل یک تابه، کره را ذوب کنید و بعد آرد را اضافه کنید تا اینکه پف کند و بعد به آرامی شیر، عصاره مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا اینکه غلیظ شود. مخلوط را به سبزیجات داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا بدینوسیله گرم شود.

ارسال نظر