آموزش و طرز تهیه سوپ سبزیجات خامه ای

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سوپ سبزیجات خامه ای, طرز تهیه سوپ سبزیجات خامه ای ,آموزش پختن سوپ سبزیجات خامه ای, دستور سوپ سبزیجات خامه ای,آموزش تصویری سوپ سبزیجات خامه ای ,مواد لازم سوپ سبزیجات خامه ای , روش تهیه و پخت سوپ سبزیجات خامه ای,آموزش تهیه سوپ سبزیجات خامه ای ,طرز تهیه سوپ سبزیجات خامه ای برای ماه رمضان

آموزش و طرز تهیه سوپ سبزیجات خامه ای (7)

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
روغن زیتون2 قاشق سوپخوری
هویج (پوست کنده، خرد شده به تکه های 1 سانتی متری)450 گرم
پیاز (خرد شده به تکه های 1 سانتی متری)1 عدد بزرگ
ساقه کرفس (خرد شده به تکه های 1 سانتی متری)4 عدد
سیب زمینی (خرد شده به تکه های 1 سانتی متری)6 عدد کوچک یا 3 عدد متوسط
سیر (پوست کنده و نصف شده)3 حبه
عصاره مرغ3 فنجان
برگ بو2 عدد
برگ آویشن (تازه یا 1 قاشق چایخوری خشک)3 شاخه
خامه1/4 فنجان
دانه فلفل قرمز1/4 قاشق چایخوری
نمکطبق ذائقه

 

 

این سوپ سبزیجات خامه ای را میتوان تا 3 روز در یخچال و تا 3 ماه در فریزر نگهداری نمود. برای اینکه این سوپ را مناسب گیاهخواران بکنید عصاره ی مرغ را با عصاره ی سبزیجات جایگزین کنید.

طرز تهیه:

2. یک قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی نسبتاً زیاد داغ کنید سپس روغن را اضافه کنید. هویج، پیاز،‌کرفس و نصف قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. 10 دقیقه بپزید تا نرم شوند.
2. سیب زمینی و سیرهای نصف شده را اضافه کنید و 5 دقیقه بپزید.

آموزش و طرز تهیه سوپ سبزیجات خامه ای (2)


3. عصاره ی مرغ را بریزید.

آموزش و طرز تهیه سوپ سبزیجات خامه ای (3)


سپس برگ بو و آویشن را اضافه کنید.

آموزش و طرز تهیه سوپ سبزیجات خامه ای (4)


بگذارید سوپ به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید تا 15 دقیقه آرام غل بخورد و بپزد تا بتوان با چنگال سیب زمینی ها را سوراخ کرد.
4. برگ بو ها و شاخه ی آویشن را در بیاورید سپس سوپ را با یک گوشت کوب برقی یا دستی پوره کنید.

آموزش و طرز تهیه سوپ سبزیجات خامه ای (5)


5. خامه و دانه فلفل قرمز را اضافه کنید.

آموزش و طرز تهیه سوپ سبزیجات خامه ای (6)


بچشید و در صورت لزوم نمک اضافه کنید.

آموزش و طرز تهیه سوپ سبزیجات خامه ای (1)

ارسال نظر