آموزش و طرز تهیه سوپ سبزیجات با ورمیشل

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سوپ سبزیجات با ورمیشل, طرز تهیه سوپ سبزیجات با ورمیشل ,آموزش پختن سوپ سبزیجات با ورمیشل, دستور سوپ سبزیجات با ورمیشل,آموزش تصویری سوپ سبزیجات با ورمیشل ,مواد لازم سوپ سبزیجات با ورمیشل , روش تهیه و پخت سوپ سبزیجات با ورمیشل,آموزش تهیه سوپ سبزیجات با ورمیشل ,طرز تهیه سوپ سبزیجات با ورمیشل برای ماه رمضان

 

مواد اولیه :

برای 5 نفر
عصاره مرغ3بسته
آب10پیمانه
هویج2عدد
سیب زمینی3عدد
ذرت1لیوان
رب گوجه فرنگی2قاشق غذاخوری
ورمیشلبه میزان لازم
جعفری2قاشق غذاخوری
نمكبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم

 3578

طرز تهیه :

ابتدا ذرت را با مقداری آب و نمك بپزید.هویج و 2عدد سیب زمینی را پوست كنده و بشویید و به صورت نگینی خرد كنید.سپس 10 لیوان آب جوش و عصاره مرغ را مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید.هویج را به آن افزوده و اجازه دهید كمی بپزد.شعله را ملایم كنید.وقتی هویج كمی پخت سیب زمینی و جعفری ساطوری شده را اضافه كنید.سیب زمینی باقی مانده را پوست كنده و با رنده ریز رنده كنید.در تابه ای مقداری روغن ریخته و رب گوجه فرنگی و ادویه را كمی تفت دهید و سیب زمینی را اضافه كرده و كمی سرخ كنید و به سوپ بیفزایید.وقتی هویج و سیب زمینی پختند ذرت پخته شده را بیفزایید و مقداری رشته ورمیشل را داخل سوپ ریخته و هم بزنید و درب آن را چند دقیقه ببندید تا رشته دم بكشد.البته حواستان باشد رشته خمیر نشود.

نكات:

1)در صورت تمایل به سوپ، مرغ یا گوشت پخته شده و ریش ریش شده اضافه کنید ، همچنین میتوانید ذرت را از دستور بالا حذف کنید و قارچ را جایگزین ذرت نمائید.
2)اگر دوست دارید 2عدد لیمو عمانی شسته شده و سوراخ كرده را داخل سوپ بیندازید تا عطر خوبی به غذا بدهد.
3)این سوپ را با آبلیمو یا آب نارنج سرو كنید.

ارسال نظر