آموزش و طرز تهیه سوپ جو با سبزیجات

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سوپ جو با سبزیجات, طرز تهیه سوپ جو با سبزیجات ,آموزش پختن سوپ جو با سبزیجات, دستور سوپ جو با سبزیجات,آموزش تصویری سوپ جو با سبزیجات ,مواد لازم سوپ جو با سبزیجات , روش تهیه و پخت سوپ جو با سبزیجات,آموزش تهیه سوپ جو با سبزیجات ,طرز تهیه سوپ جو با سبزیجات برای ماه رمضان

 

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
جونصف پیمانه
پیاز2عدد
هویج1عدد
سیب زمینی1عدد
كرفس2ساقه
آرد1قاشق سوپخوری
عصاره مرغ1عدد
زعفران (دم كرده و غلیظ)3قاشق سوپخوری
جعفریبه میزان لازم
زرشك (برای تزیین)به میزان لازم
جو پركنصف پیمانه

 آموزش و طرز تهیه سوپ جو با سبزیجات

 

طرز تهیه :

ابتدا جو را شسته و چند ساعت با آب گرم خیس كنید و بعد با مقداری آب و عصاره مرغ روی حرارت قرار داده و اجازه دهید 1ساعت بپزد. سیب زمینی ، پیاز ، کرفس و هویج را شسته و پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و وقتی جو كمی باز شد به آن اضافه كنید.در تابه ای مقداری كره یا روغن را آب كنید و آرد را در آن كمی تفت داده و فلفل و نمك را اضافه كنید و به جو اضافه كنید.جو پرك را شسته و آبكش كنید و به مواد اضافه كرده و شعله را ملایم كنید و اجازه دهید سوپ 2تا3ساعت بپزد.بعد از پخت زعفران آبكرده را به سوپ اضافه كرده و چند دقیقه شعله را زیاد كنید و بعد سوپ را از روی حرارت برداشته و با زرشك و جعفری تزیین كرده و سرو كنید.

نكات:

1)اگر عجله دارید به جای جو از جو پرك استفاده كنید و همه مواد را با هم بپزید(نیازی به پخت اولیه 1ساعته نیست).
2)در صورت تمایل به سوپ مقداری گرد لیمو یا گرد غوره اضافه كنید.
3)میتوانید به سوپ مقداری نخود فرنگی،رب گوجه فرنگی و قارچ هم بیفزایید.

ارسال نظر