آموزش و طرز تهیه سمبوسه هندی با ماهی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سمبوسه هندی با ماهی, طرز تهیه سمبوسه هندی با ماهی ,آموزش پختن سمبوسه هندی با ماهی, دستور سمبوسه هندی با ماهی,آموزش تصویری سمبوسه هندی با ماهی ,مواد لازم سمبوسه هندی با ماهی , روش تهیه و پخت سمبوسه هندی با ماهی,آموزش تهیه سمبوسه هندی با ماهی ,

 

آموزش و طرز تهیه سمبوسه هندی با ماهی

مواد اولیه :

برای 6 نفر
پودر زیرهیک قاشق مربا خوری
گشنیز تازه خرد شده3 قاشق غذا خوری
ماهی خرد شده300گرم
سیب زمینی متوسط آب پز شده3 عدد
پیاز خرد شدهیک عدد
پودر سیریک قاشق چایخوری
فلفل قرمزبه میزان لازم
شنبلیله خشک2 قاشق مربا خوری
نمک و زردچوبهمیزان لازم
روغن برای سرخ کردنمیزان لازم
نان لواش4-5 ورق

 

1- درون تابه کمی روغن بریزد و پیاز را در آن تفت دهید. ماهی را به آن اضافه کنید و به همراه نمک و زردچوبه آن را تفت دهید.
2- سپس فلفل و سیر را همراه پودر زیره ، پودر تخم گشنیز، پودر سیر، شنبلیله خشک و گشنیز تازه به مواد درون تابه اضافه کرده خوب تفت دهید.
3- سیب زمینی پخته و خرد شده را به مواد اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید.
4- مقداری از مواد را روی هر تکه نان قرار داده و به صورت مثلثی آن را پیچیده و در روغن سرخ کنید. برای این کار باید نان را به صورت مستطیل‌های بلند ببرید.

ارسال نظر