آموزش و طرز تهیه سالاد گریپ تمیتو

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سالاد گریپ تمیتو, طرز تهیه سالاد گریپ تمیتو ,آموزش سالاد گریپ تمیتو, دستور سالاد گریپ تمیتو,آموزش تصویری سالاد گریپ تمیتو ,مواد لازم سالاد گریپ تمیتو , روش تهیه سالاد گریپ تمیتو,آموزش تهیه سالاد گریپ تمیتو ,

آموزش و طرز تهیه سالاد گریپ تمیتو

مواد اولیه :

برای 8 نفر
آبلیمو1/4 لیوان
رنده پوست لیمو1 ق چ
روغن زیتون1/4 لیوان
کاهو1 عدد
جعفری خرد شده1 لیوان
نعناع خورد شدهنصف لیوان
پیازچه خرد شده1/4 لیوان
خیار بزرگ1 عدد
گریپ تمیتو (گوجه های کوچیک انگوری(در صورت دسترس نبودن از گوجه معمولی استفاده کنید))1 بسته
نان پیتا3 عدد
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

این سالاد سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامین C و فیبره….و به خاطر نونی که استفاده کردیم و همینطور پیازچه ، طعمش خیلی خوب شده .
طرز تهیه:

در اینجا از سه خیار کوچیک استفاده شده. اگه خیارتون زیاد تخم داره وسطش رو خالی کنید.

“گریپ تمیتو” یا “گوجه انگوری” گوجه فرنگی های ریزی هستند که کمی ترش مزه هستند و واسه توی سالاد و یا تزئین غذا کاربرد زیادی دارند.
میتونید از گوجه خورد شده معمولی هم به جاش استفاده کنید

در اینجا از کاهوی کمتر و خیار بیشتری استفاده شده.
جعفری و نعناع و کاهو و پیازچه رو با خیار و گوجه توی ظرف بریزید و رنده پوست لیمو رو اضافه کنید.
بعد نمک فلفل و روغن (در صورت تمایل میتونید هر کدام را که دوست ندارید حذف کنید)

در رسپی اومده که از نان پیتا استفاده کنید. ولی شما میتونید یه نون معمولی رو بذارید توی فر یا تستر تا برشته بشه و بعد خوردش کنید. اینجا از نان شاهدونه استفاده شده که خودش خشک هست و نیازی به تست کردن نداره. این نون از نون هایی هست که طعم سالاد رو بهتر میکنه.

رسپی این سالاد شباهت زیادی به “فتوش” داره که یه سالاد لبنانیه.

ارسال نظر