آموزش و طرز تهیه سالاد کاردینال

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سالاد کاردینال, طرز تهیه سالاد کاردینال ,آموزش پختن سالاد کاردینال, دستور سالاد کاردینال,آموزش تصویری سالاد کاردینال ,مواد لازم سالاد کاردینال , روش تهیه و پخت سالاد کاردینال,آموزش تهیه سالاد کاردینال ,

مواد اولیه :

برای 8 نفر
کله کاهومقداری
سفیده تخم مرغ (کاملا آب پز)3یا4عدد
هویج (آب پز ونگینی خرد شده)3 عددبزرگ
خیار شور (نگینی خرد شده)نیم کیلو
ژامبون یاکالباس (نگینی خرد شده)نیم کیلو
سس مایونز (اندازه دلخواه)2شیشه
نمک فلفل وآویشنبه مقدار لازم
کنسرو ذرت1قوطی
چیپس خلالی1بسته
آب پرتقال سنیچ1لیوان
قارچ (نگینی خرد شود)چند عدد
فلفل دلمه ای (نگینب خرد شود)1عدد کامل
مغز کاهو (نگینی خرد شود)4عدد

26014

قارچ را در تابه ای باحرارت بالا تفت داده شود وفلفل ونمک رااضافه کرده.
همه مواد راباهم خوب مخلوط کرده.نوش جان

ارسال نظر