آموزش و طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی Thai chiken salad

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن سالاد مرغ تایلندی, طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی ,آموزش پختن سالاد مرغ تایلندی, دستور سالاد مرغ تایلندی,آموزش تصویری سالاد مرغ تایلندی ,مواد لازم سالاد مرغ تایلندی , روش تهیه و پخت سالاد مرغ تایلندی,آموزش تهیه سالاد مرغ تایلندی ,

 

آموزش و طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی Thai chiken salad (8)

مواد اولیه :

برای 4 نفر
سینه مرغ1/2 سینه
کاهوی متوسط1 عدد
هویج متوسط1 عدد
خیار متوسط2 عدد
پیاز (ترجیحا قرمز)1 عدد
آبلیموی تازه (برای تهیه سس)6 قاشق غذاخوری
سس سویا (برای تهیه سس)2 قاشق غذاخوری
زنجبیل (رنده شده ( برای تهیه سس))یک قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز تند (بر ای تهیه سس)1/2 قاشق چایخوری
کره بادام زمینی (برای تهیه سس)1 پیمانه
جوانه گندم1 پیمانه

 

حتما تا حالا یکی دو مدل سالاد که توش مرغ داشته باشه رو امتحان کردین.استفاده از این نوع سالاد میتونه بعنوان یک شام سبک انتخاب خوبی باشه و برای افراد دیابتی و با افرادی که برای لاغری تلاش می کنند گزینه ی مناسبی هست .
مصرف این سالاد در میان‌وعده‌های عصر به دلیل داشتن مقدار قابل ملاحظه‌ای مرغ و زنجبیل که طبع گرم دارد برای افزایش مقاومت بدن در هوای سرد پاییز و زمستان توصیه می‌شود.

آموزش و طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی Thai chiken salad (2)

برای شروع سراغ مرغ بروید.برای آماده سازی مرغ به چند روش می توانید عمل کنید :
1- سینه مرغ را به تکه‌های کوچک برش بزنید و آن را برای مدت کوتاهی به اندازه 3 تا 4 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
2-می‌توانید از روش دیگری برای آماده کردن مرغ استفاده کنید و آن این است که مرغ را آبپز کرده و آن را به رشته‌های کوچک برش بزنید
3-سینه مرغ را به همراه نمک و فلفل کمی کوبیده و روی ماهیتابه یا گریل پن با کمی روغن گریل نمایید تا کاملا طلایی شود . سپس مرغ را به نوارهای باریک برش بزنید و کنار بگذارید

آموزش و طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی Thai chiken salad (3)

 

آموزش و طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی Thai chiken salad (4)


کاهو را کمی درشت خرد نمایید و پیاز را نیز خلال کنید .

 

آموزش و طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی Thai chiken salad (1) آموزش و طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی Thai chiken salad (5)


هویج ها را نیز بصورت خلالی کنید .

آموزش و طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی Thai chiken salad (6)


خیارها را نیز بصورت حلقه حلقه برش دهید.

آموزش و طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی Thai chiken salad (7)


ظرفی مناسب سالاد انتخب نمایید و کاهو را در ظرف بریزید، روی آن پیاز و هویج هم اضافه کنید. مرغ و جوانه گندم را نیز به مواد اضافه نمایید و در نهایت خیار حلقه شده را روی مواد قرار دهید.

آموزش و طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی Thai chiken salad (9)

برای تهیه سس :
رای تهیه سس این سالاد کره بادام زمینی را یا به مدت 20 ثانیه در ماکروفر قرار دهید یا روی حرارت بسیار ملایم نرم کنید . کلیه مواد سس
( زنجبیل، سس سوبا، آبلیمووپودر فلفل) را به وسیله همزن دستی کامل با هم مخلوط نمایید تا سس شما آماده سرو گردد .
این سس را یا در کنار سالاد در ظرفی جدا یا روی سالاد ریخته و سرو نمایید .
نکته :
1- به جای مرغ در این سالاد از بوقلمون یا میگو گریل شده هم میتوانید استفاده کنید .
2-برای سس این سالاد میتوانید به جای آبلیموی تازه از سرکه سفید نیز استفاده کنید .
3 ��” اگر سس شما هنگام هم زدن و مخلوط کردن مواد بریده بریده شد ، سس را روی بخار آب قرار دهید و برای 1 -2 دقیقه مدام آن را هم بزنید تا یک دست شود .
4- می‌توانید از حبوبات پخته شده و جوانه گندم یا ماش نیز استفاده کنید. اضافه کردن لوبیا قرمز، عدس و لوبیا چشم‌بلبلی به این مخلوط می‌تواند علاوه بر تامین میزان زیادی از پروتئین گیاهی مورد نیاز بدن، میزان فیبر دریافتی بدن را نیز افزایش دهد.
5- اگر مقدار مرغ را بیشتر کرده یا از حبوبات پخته، جوانه گندم یا نودل در این سالاد استفاده کنید، آن را به یک غذای سریع و خوشمزه تبدیل می‌کنید.

ارسال نظر