آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

سالاد شیرازی,سالاد شیرازی به شکل هندوانه,سالاد شیرازی,تزیین سالاد شیرازی,تهیه سالاد شیرازی,کالری سالاد شیرازی,انواع سالاد شیرازی,خواص سالاد شیرازی,طرز تهیه سالاد شیرازی,تاریخچه سالاد شیرازی,انواع سالاد

 

 

مواد لازم

بری 2 تا 3 نفر:

خیار متوسط                           3 عدد

گوجه فرنگی متوسط                        2 عدد

پیاز متوسط                           2 عدد

آبلیموی یا آبغوره                  نصف استکان

نمک                                کمی

فلفل      به مقدار لازم ( حتما لازم نیست )

 

طرز تهیه:

خیار، گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کنید. برای خرد کردن ریز می توانید آن ها را روی تخته گذاشته و به راحتی خرد کنید .

سپس آنها را با هم مخلوط کنید.

بسته به نوع ذائقه تان، آبلیمو یا آبغوره یا مخلوط هر دو را به سالاد اضافه کنید.

کمی هم نمک بزنید، فقط سعی کنید نمک آن زیاد نشود.

در صورت دلخواه می توانید کمی روغن زیتون یا پودر نعنا خشک هم به سالاد بیفزایید. افزودن پودر نعنا برای از بین بردن طبع سرد خیار و گوجه فرنگی، خوب است.

حداقل 10 دقیقه قبل از سرو کردن، سالاد را در یخچال قرار دهید.

آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی (1) آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی (2) آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی (3) آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی (4) آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی (5) آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی (6) آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی (7) آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی (8) آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی (9) آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی (10) آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی (11) آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی (12) آموزش و طرز تهیه سالاد شیرازی + عکس های تزیین سالاد شیرازی (111)

طرز تهیه:

خیار، گوجه فرنگی و پیاز را ریز خرد کنید. برای خرد کردن ریز می توانید آن ها را روی تخته گذاشته و به راحتی خرد کنید .

سپس آنها را با هم مخلوط کنید.

بسته به نوع ذائقه تان، آبلیمو یا آبغوره یا مخلوط هر دو را به سالاد اضافه کنید.

کمی هم نمک بزنید، فقط سعی کنید نمک آن زیاد نشود.

در صورت دلخواه می توانید کمی روغن زیتون یا پودر نعنا خشک هم به سالاد بیفزایید. افزودن پودر نعنا برای از بین بردن طبع سرد خیار و گوجه فرنگی، خوب است.

حداقل 10 دقیقه قبل از سرو کردن، سالاد را در یخچال قرار دهید.

ارسال نظر