آموزش و طرز تهیه ساراما تاتلی (دسر ترکیه ای)sarma tatlisi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن ساراما تاتلی (دسر ترکیه ای)sarma tatlisi, طرز تهیه ساراما تاتلی (دسر ترکیه ای)sarma tatlisi ,آموزش ساراما تاتلی (دسر ترکیه ای)sarma tatlisi, دستور ساراما تاتلی (دسر ترکیه ای)sarma tatlisi,آموزش تصویری ساراما تاتلی (دسر ترکیه ای)sarma tatlisi ,مواد لازم ساراما تاتلی (دسر ترکیه ای)sarma tatlisi , روش تهیه ساراما تاتلی (دسر ترکیه ای)sarma tatlisi,آموزش تهیه ساراما تاتلی (دسر ترکیه ای)sarma tatlisi ,

آموزش و طرز تهیه ساراما تاتلی (دسر ترکیه ای)sarma tatlisi (1) آموزش و طرز تهیه ساراما تاتلی (دسر ترکیه ای)sarma tatlisi (2) آموزش و طرز تهیه ساراما تاتلی (دسر ترکیه ای)sarma tatlisi (3)

 

مواد اولیه :

تخم مرغ2عدد
شکر1 استکان چای خوری
بگینگ پودر2 قاشق جای خوری
وانیلبه دلخواه
پودر کاکائو3قاشق
آب3 قاشق
آرد3 قاشق
شیر (مواد لازم برای کرم)1لیوان
آرد1قاشق
شکر3قاشق
وانیلبه دلخواه
خامه زده شدهمقداری

 
طرز تهیه:
تخم مرغ را با شکر حدود 4 دقیقه با دور تند میکسر بزنید، بعد کاکائو و آب را اضافه کنید و خوب به هم بزنید. سپس آرد الک شده با بگینگ پودر و وانیل رو اضافه کنید و خوب بزنید. بعد کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته چرب کنید. مواد آماده را روی کاغذ بدهید بعد در فر 190 درجه حدود 7 دقیقه بپزید و بعد بگذارید کمی خنک شود.

 

روش تهیه:
مواد را به جز خامه با هم مخلوط کنید، روی حرارت بگذارید مثل فرنی بپزد. بعد که خوب سفت شد از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. بعد خامه زده شده حدود 2 قاشق به آن اضافه کنید و دوباره خوب با همزن دستی بزنید.
کیک که کمی خنک شد را به صورت افقی مثل یک نوار برش بزنید ولی از کاغذ جدا نکنید، کرم آماده را روی آن پهن کرده بعد با کاغذ رول کنید و برش بزنید و در ظرف بگذارید.
برای تزئین پودر نارگیل بریزید و سرو کنید.

ارسال نظر