آموزش و طرز تهیه رولت کالباس

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن رولت کالباس, طرز تهیه رولت کالباس ,آموزش پختن رولت کالباس, دستور رولت کالباس,آموزش تصویری رولت کالباس ,مواد لازم رولت کالباس , روش تهیه و پخت رولت کالباس,آموزش تهیه رولت کالباس ,

 

 

مواد اولیه :

آرد2/3 پیمانه
شیر1/4 پیمانه
روغن مایع1/4 پیمانه
تخم مرغ3 عدد
نمک1/8 قاشق چایخوری
فلفلمقداری

مواد سالاد میانی خمیر: 

سیب زمینی پخته1 عدد بزرگ
خیار شور5عدد
پیاز چه2-3 شاخه( فقط قسمت سفیدیش )
تر وجعفری تازه خرد شده2 قاشق غذاخوری
سس مایونز /نمک/فلفلبه میزان لازم
کالباس(ژامبون)8 عدد

 

 

طرز تهیه:
تخم مرغ +شیر+روغن+نمک وفلفل با همزن زده
آرد را کم کم ریخته وهم زده تا یکدست بشه
تابه نچسب مستطیل شکل را چرب کنید (من نداشتم واز گرد استفاده کردم)
1/2 از مواد را در تابه ریخته تا کلفت نشه خمیر و 3 دقیقه صبر کنید
حالا خمیر را پشت و رو کنید و3 دقیقه دیگه طرف دیگرش را پخته


آموزش و طرز تهیه رولت کالباس (4)


حالا خمیر رو روی کاغذ روغنی برگردانید


آموزش و طرز تهیه رولت کالباس (5)


و سریع رول کنید با همان کاغذ ……..


آموزش و طرز تهیه رولت کالباس (7)


و کنار گذاشته تا خنک بشه…….حالا خمیر دیگر را درست کنید و به همین روش
حالا مواد میانی را تهیه کنید……سیب زمینی رنده+خیار شور رنده+جعفری+پیازچه وفلفل و کمی نمک
وسس مایونز مخلوط کنید سس خیلی زیاد نباشد درون مواد که مواد رو شل کند
حالا خمیر را باز کنید من چون تابه گرد استفاده کردم حالا دور خمیر رو
با چاقو تیز برش دادم تا شبیه مستطیل بشه وسس مایونز مالیده
خمیر خنک باشد تا سس آب نیندازد


آموزش و طرز تهیه رولت کالباس (1)


و کالباس رو گذاشته(برای هر خمیر 4 عدد)


آموزش و طرز تهیه رولت کالباس (2)


و نیمی از مواد میانی را روی خمیرپخش کنید……بقیه برای خمیر بعدی


آموزش و طرز تهیه رولت کالباس (8)


ودوباره خمیر را رول کرده البته اینبار بدون کاغذ روغنی دیگه هااااااااااااااااااااااااااااا
وکاغذ رو دورش پیچیده ودر یخچال تا بگیرد خودش رو و بعد با چاقوی تیز برش داده
وتزیین کنید………من از سس مایونز دورنگ و هویچ قالب زده و فلفل دلمه استفاده کردم


آموزش و طرز تهیه رولت کالباس (6)

 


آموزش و طرز تهیه رولت کالباس (3)

ارسال نظر