آموزش و طرز تهیه دیگچه مشهدی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن دیگچه مشهدی, طرز تهیه دیگچه مشهدی ,آموزش پختن دیگچه مشهدی, دستور دیگچه مشهدی,آموزش تصویری دیگچه مشهدی ,مواد لازم دیگچه مشهدی , روش تهیه و پخت دیگچه مشهدی,آموزش تهیه دیگچه مشهدی ,

 

26739

مواد اولیه :

برنج2 پیمانه
شیر1/5 پیمانه
شکر4 پیمانه
کره30 گرم
هل1 قاشق مربا خوری ساییده شده
زعفرانبه میزان لازم
گلاب1/2 پیمانه

 

دیگچه دسری ست که در مراسم مذهبی در مشهد درست میکنند.
برنج را چند ساعت قبل خیس کرده با مقداری اب می پزیم بطوریکه کاملا شکفته شود و اب نداشته باشد شیر را افزوده میگذاریم لعاب بیاندازد.
کمی که شیر تبخیر شد شکر و گلاب را می ریزیم میگذاریم تا کاملا سفت شود در اخر هل و کره را ریخته زعفران را اضافه این مایه را یا یک ساعت درون فر دم کرده یا روی گاز با شعله پخش کن و دم کنی دم میکنیم بعد میگذاریم تا کاملا سرد شود.
دسر دیگچه را حتما در ظرف تفلن بپزید تا راحت برگردد در اخر برش زده در این دسر میتوان از مقداری خامه استفاده کرد که قطعا خوشمزه تر میشود یا هنگام اضافه کردن زعفران مواد را دو قسمت کرده فقط به یک قسمت زعفران زده هنگام دم کردن دورنگ کنیم.

ارسال نظر