آموزش و طرز تهیه دیپ بامیه ( پیش غذای هندی)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن دیپ بامیه, طرز تهیه دیپ بامیه ,آموزش پختن دیپ بامیه, دستور دیپ بامیه,آموزش تصویری دیپ بامیه ,مواد لازم دیپ بامیه , روش تهیه و پخت دیپ بامیه,آموزش تهیه دیپ بامیه ,

 

آموزش و طرز تهیه دیپ بامیه ( پیش غذای هندی) (1)

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
زیرهنصف قاشق چایخوری
فلفل سبز تند (خرد شده)2-3 عدد
پودر فلفل قرمز تند1 قاشق مربا خوری
سیر رنده شده1قاشق مرباخوری
بامیهنیم کیلو
زنجبیل پودر شده1 قاشق مرباخوری
زردچوبهنصف قاشق چایخوری
آب لیمو ترش1 قاشق غذاخوری
ماستیک و نیم پیمانه

 

بهندی اوردهی یا orka yougort در واقع بامیه و ماست هندی است .
اگه واقعا مزه بامیه را دوست دارید.و دوست دارید تنوع رو در غذاهاتون امتحان کنید.حتما حتما این خوراک خوشمزه هندی و پاکستانی رو امتحان کنید .با صرف کمترین هزینه و وقت می تونید بهترین طعم رو داشته باشید و لذت ببرید.

 

مقداری روغن در تابه بریزید و وقتی داغ شد زیره را یکمرتبه به روغن داغ اضافه کنید تا دانه های آن شروع به ترکیدن کند و بوی آن بلند شود.سپس سیر و زنجبیل له شده + نمک + پودر فلفل قرمز + زردچوبه + فلفل سبز و ماست را اضافه کنید و خوب بهم بزنید.

 آموزش و طرز تهیه دیپ بامیه ( پیش غذای هندی) (2)

وقتی ادویه ها به خورد ماست رفتند بامیه ها را اضافه و کاملا هم بزنید تا بامیه با ماست کاملا مخلوط شود.لیمو را آب بگیرید و به بامیه ها اضافه و زیر شعله را کم کرده درب آن را بگذارید تا بامیه با ماست نرم شود.


 


آموزش و طرز تهیه دیپ بامیه ( پیش غذای هندی) (3) آموزش و طرز تهیه دیپ بامیه ( پیش غذای هندی) (4)


وقتی متوجه پختن بامیه ها شدید زیر شعله را خاموش و با گشنیزخرد شده و لیمو ترش تزیین کنید.مطمئنم که از طعم و مزه بی نظیرش مسرور می شوید.


آموزش و طرز تهیه دیپ بامیه ( پیش غذای هندی) (1)


نکته :
1- در صورتی که میخواهید دیپ کمی آبدارتر باشد یک فنجان آب هنگام طبخ به بامیه ها اضافه کنید.
2- بامیه ها را به هر اندازه که دوست دارید برش دهید حتی اگر ریز باشند می توانید بصورت درسته استفاده کنید.
3- توصیه می شود قبل از اضافه کردن بامیه به مایه گفته شده چند دقیقه در آب جوش پخته و یا بخار پز شود.

ارسال نظر