آموزش و طرز تهیه دسر گلدانی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن دسر گلدانی, طرز تهیه دسر گلدانی ,آموزش دسر گلدانی, دستور دسر گلدانی,آموزش تصویری دسر گلدانی ,مواد لازم دسر گلدانی , روش تهیه دسر گلدانی,آموزش تهیه دسر گلدانی ,

آموزش و طرز تهیه دسر گلدانی

 

طرز تهیه :
شکلات رو به روش بن ماری آب کنید .
داخل ظرف مورد نظر بریزید .
ظرف رو بچرخونید تا داخلش به شکلات آغشته بشه .
برای این منظور می تونید از قاشق هم کمک بگیرید .
سپس ظرف رو برگردونید تا اضافی شکلات بریزه و بعد اجازه بدین شکلات کمی سفت بشه .
نکته : اگه شکلات گرم باشه بهتره ، چون ضخامت شکلات کمتر خواهد شد .
یه دونه نی برداشته و به اندازه نیم سانت کمتر از ارتفاع ظرف برش می دیم .
پنیر خامه ای و خامه رو با همزن هم می زنیم .
کمپوت هلو رو به صورت زیر برش می دیم .
بعد داخل پنیر خامه ای و خامه ریخته و مخلوط می کنیم .
نکته : مقدار پنیر خامه ای و خامه و کمپوت به یک اندازه هست مثلا اگه مقدار خامه 100 گرم هست پنیر خامه ای و کمپوت هم هر کدام 100 گرم هستند .
سپس کیک شکلاتی رو به کمک دست پودر می کنیم ( می تونید از کیکهای آماده استفاده کنید ) .
یه مقدار از اونو داخل ظرف می ریزیم .
بعد نی رو داخل ظرف قرار داده و به کمک قاشق از مخلوط پنیر خامه ای و خامه و کمپوت داخل ظرف می ریزیم .
مجددا پودر کیک می ریزیم .
و آخر سر گل رو داخل نی قرار می دیم .
خوشمزگی این دسر به اینه که موقع خوردن تکه های شکلات هم با دسر مخلوط می شه و طعم خاصی بوجود می آره .

ارسال نظر