آموزش و طرز تهیه دسر سیب شکم پر

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن دسر سیب شکم پر,طرز تهیه دسر سیب شکم پر,آموزش پختن دسر سیب شکم پر,دستور دسر سیب شکم پر,آموزش تصویری دسر سیب شکم پر,مواد لازم دسر سیب شکم پر,روش تهیه و پخت دسر سیب شکم پر,آموزش تهیه دسر سیب شکم پر,

 

آموزش و طرز تهیه دسر سیب شکم پر

مواد اولیه :

برای 8 نفر
سیب قرمز8 عدد
مغز آجیل (خرد شده)نصف پیمانه
شکر قهوه اییک سوم پیمانه
کره4 قاشق غذاخوری

 

فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.هسته‌های سیب را جدا کرده و بیرون بریزید.سیب را درون ظرف مخصوص فر قرار دهید.در ظرف کوچکی، آجیل و شکر و کره را با هم مخلوط کنید.مخلوط را میان سیب‌ها تقسیم کرده و پر کنید.حدود 25 دقیقه آن‌ها را حرارت داده تا نرم شوند.دسر آماده شده را تا سرد نشده می‌توانید همراه با مقداری بستنی میل کنید.

ارسال نظر