آموزش و طرز تهیه خورشت گل محمدی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن خورشت گل محمدی, طرز تهیه خورشت گل محمدی ,آموزش پختن خورشت گل محمدی, دستور خورشت گل محمدی,آموزش تصویری خورشت گل محمدی ,مواد لازم خورشت گل محمدی , روش تهیه و پخت خورشت گل محمدی,آموزش تهیه خورشت گل محمدی ,

 

آموزش و طرز تهیه خورشت گل محمدی

 

مواد اولیه :

مرغ چرخ کرده 300 گرم
پیاز1عدد
کره 50 گرم
آب لیمو
زعفرانبه میزان لازم
آبلیمو
شکر
آب گوشت
نمكبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

گل محمدی

رب

سیب درختی 3 عدد متوسط

دارچین

 

 

 

طرز تهیه

کره را با روغن مخلوط کرده و بعد سیب را به آن اضافه می کنیم برای تهیه این خورشت حرارت باید ملایم باشد تقریبا 4 دقیقه بعد شکر ، نمک ، دارچین ، زعفران و رب و مرغ چرخ کرده قلقلی شده را اضافه می کینم و بعد آب گوشت را اضافه می کینم و 10 دقیقه پایانی آب لیمو را اضافه می کنیم  و 2 دقیق پایان کار گل محمدی را اضافه می کنیم

 

ارسال نظر