آموزش و طرز تهیه خورشت هویج و آلو آذربایجان

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن خورشت هویج و آلو آذربایجان, طرز تهیه خورشت هویج و آلو آذربایجان ,آموزش پختن خورشت هویج و آلو آذربایجان, دستور خورشت هویج و آلو آذربایجان,آموزش تصویری خورشت هویج و آلو آذربایجان ,مواد لازم خورشت هویج و آلو آذربایجان , روش تهیه و پخت خورشت هویج و آلو آذربایجان,آموزش تهیه خورشت هویج و آلو آذربایجان ,

آموزش و طرز تهیه خورشت هویج و آلو آذربایجان

 

 

مواد لازم:

هویج نیم کیلو

لوبیا سفید یا لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه

گوشت گوساله ۳۰۰ گرم( در تبریز استفاده از گوشت گوسفندی برای خورش رایج نیست و منم اصلا طعمش رو تو خورش دوست ندارم ما معمولا برای خورش از ماهیچه یا ران گوساله استفاده میکنیم.)

آبلیمو، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه و روغن و رب (برای این مواد مقدار ذکر نکردم چون بنظرم مقدار دقیق رو نمیشه گفت و بستگی به ذائقه افراد داره)

 

طرز تهیه:

اصالتا تو این خورشت از لوبیای سفید استفاده میشه ولی من خودم با لوبیا چشم بلبلی هم خیلی دوست دارم، مزیتی هم که لوبیا چشم بلبلی داره اینه که خیلی زود پخته میشه و زمان زیادی ازتون نمی گیره ولی اگه بخواید از لوبیا سفید استفاده کنید از شب قبل بهتره خیس کنید.

 

 

لوبیا رو بگذارید بپزه( البته باید نیم پز بشه چون یک مرحله پخت دیگه هم داریم درست مثل قورمه سبزی)

گوشت رو با یکدونه پیاز بپزید و بعد به همراه آب گوشت داخل لوبیا بریزید.

رب

آبغوره

و آبلیمو و نمک و ادویه رو اضافه کنید و بگذارید جا بیفته.

هویچها رو خلالی خرد میکنیم.

 

 

ما برای خرد کردن هویج از این رنده استفاده میکنیم والبته با سری کوچیکش چون خیلی یکدست و خوشگل در میاد و هم کار رو راحت میکنه.فقط باید حواستون باشه که دستتون رو هم با هویجها خورد نکنید چون واقعا تیزه و یک لحظه غفلت باعث پشیمانی میشه، من یکبار تجربه کردم که حالا هم هر وقت یادم میاد مو به تنم سیخ میشه.

 

 

هویجها رو توی روغن سرخ کنید.

 

بعد از سرخ شدن هویجها توش زعفران هم بریزید

و بعد آبلیمو بریزید،من از لیموی تازه استفاده کردم.

 

 

چند قاشق هم از آب خورش لوبیا توش بریزید و بگذارید که خورش هویج هم جا بیفته.

 

 

به طور سنتی خورش لوبیا و هویج رو با هم مخلوط نمی کنند و  در کنار هم توی بشقاب سرو میکنند، همونطوری که من سرو کردم.

 

 

ولی شما مختارید و میتونید در آخر پخت لوبیا و هویج رو با هم مخلوط کنید و چند دقیقه با هم بگذارید جا بیفته.

 

ارسال نظر