آموزش و طرز تهیه حلوای بیسکوییت

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن حلوای بیسکوییت, طرز تهیه حلوای بیسکوییت ,آموزش پختن حلوای بیسکوییت, دستور حلوای بیسکوییت,آموزش تصویری حلوای بیسکوییت ,مواد لازم حلوای بیسکوییت , روش تهیه و پخت حلوای بیسکوییت,آموزش تهیه حلوای بیسکوییت ,

 

آموزش و طرز تهیه حلوای بیسکوییت

مواد اولیه :

کره۵۰ گرم
کافی میتیک سوم پیمانه
روغن مایعیک دوم پیمانه
پودر بیسکوییت سادهیک و نیم تا ۲ لیوان
آرد گندم۱ پیمانه پر
آبنصف پیمانه
شکرنصف پیمانه
زعفران دم کردهبه مقدار لازم

 

مرحله ۱ ��” آرد را در تابه مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید، تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شده و طلایی رنگ شود یا به رنگ دلخواهتان برسد.
مرحله ۲ ��” کافی میت را اضافه کنید و با آرد مخلوط کنید سپس از روی حرارت برداشته و مخلوط را الک کنید.
مرحله ۳ ��” مخلوط را روی حرارت گذاشته، روغن مایع و کره نرم شده را افزوده و مواد را با هم مخلوط کنید تا روغن جذب مواد شود، سپس از روی حرارت بردارید.
آشنایی با روش تهیه‌ی حلوا بیسکوییت
مرحله ۴ ��” پودر بیسکوییت را نیز بیفزایید و هم بزنید تا مواد یکدست شود.
مرحله ۵ ��” برای تهیه شربت آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود سپس زعفران را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله ۶ ��” شربت گرم را کم کم روی مواد ریخته و هم بزنید تا حلوا به غلظت مورد نظر برسد و از ظرف جدا شود.
مرحله ۷ ��” حلوای آماده شده را در ظرف مورد نظر ریخته و به دلخواه تزیین کنید یا گرد کرده، در پودر بیسکوییت غلتانده و در کپسول‌های کاغذی بچینید، یا شکوفه بزنید.
نکـــــــات:
* بعد از درست شدن حلوا اگر حلوا شل بود کمی پودر بیسکوییت اضافه کنید و در صورتی که سفت بود مقداری شربت بیفزایید.
* مراقب باشید بعد از افزودن کافی میت و مخلوط شدن از حرارت بردارید زیرا کافی میت سریع می‌سوزد.
* حلوا را به دلخواه می‌توانید تزیین نمایید.

ارسال نظر