آموزش و طرز تهیه تیلا ( ایتالیایی )

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن تیلا ( ایتالیایی ), طرز تهیه تیلا ( ایتالیایی ) ,آموزش پختن تیلا ( ایتالیایی ), دستور تیلا ( ایتالیایی ),آموزش تصویری تیلا ( ایتالیایی ) ,مواد لازم تیلا ( ایتالیایی ) , روش تهیه و پخت تیلا ( ایتالیایی ),آموزش تهیه تیلا ( ایتالیایی ) ,

آموزش و طرز تهیه تیلا ( ایتالیایی )

 

 

مواد اولیه :

بادمجان2 عدد  یا 460 گرم 
نمک2 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی (پوست و تخم آنرا بگیرید و ریز خرد کنید)1 کیلو گرم
پیاز قرمز (ریز خرد شده)1 عدد یا 150 گرم
ساقه کرفس (پاک شده)2 عدد در حدود 150 گرم
سیر (له شده)2 حبه
اورگانو (تازه و ریز خرد شده)3 قاشق غذاخوری
برگ جعفری (تازه و ریز خرد شده)1 قاشق غذاخوری
سیب زمینی (پوست گرفته شده)1 کیلو گرم
روغن زیتون1/4 پیمانه یا 60 میلی لیتر

 

 

طرز تهیه

بادمجان ها را حلقه حلقه کنید داخل آبکش بریزید و روی آنها نمک بپاشید و 30 دقیقه بگذارید بماند سپس آنها را زیر آب سرد بگیرید و با کاغذ خشک کن خشک کنید
فر را روی دمای متوسط تنظیم و داغ کنید
گوجه فرنگی , پیاز , کرفس , سیر , اورگانو و جفری را داخل کاسه ی متوسطی با هم مخلوط کنید
با استفاده از یک کارد تیز یا رنده ی V شکل سیب زمینی ها را خیلی نازک حلقه حلقه کنید
نیمی از سیب زمینی ها را داخل یک ظرف پخت کم عمق و روغن مالی شده بچینید
نیمی از بادمجان ها و نیمی از مخلوط گوجه فرنگی را روی آنها بچینید و نیمی از روغن را روی آنها بریزید
لایه چینی را با باقیمانده سیب زمینی بادمجان و مخلوط گوجه فرنگی تکرار کنید
روی ظرف را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید 1 ساعت داخل فر بگذارید
بعد از آن فویل را بردارید و 30 دقیقه دیگر یا تا وقتی که سبزیجات نرم شوند آنرا داخل فر بگذارید
تیلا نام غذایی ست از منطقه آپولیا در جنوب شرقی ایتالیا که با بادمجان و سیب زمینی تهیه می شود و همچنین نام ظرفی ست که این غذا را به طور سنتی در آن می پزند

ارسال نظر