آموزش و طرز تهیه توپی سوخاری

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن توپی سوخاری, طرز تهیه توپی سوخاری ,آموزش پختن توپی سوخاری, دستور توپی سوخاری,آموزش تصویری توپی سوخاری ,مواد لازم توپی سوخاری , روش تهیه و پخت توپی سوخاری,آموزش تهیه توپی سوخاری ,

آموزش و طرز تهیه توپی سوخاری

 

مواد اولیه :

سیر (رنده شده)2حبه
ژامبون (نگینی خردشده)2ورق
سیب زمینی (پخته و رنده شده)400 گرم
تخم مرغ3 عدد
ریحان تازه (خردشده)2 قاشق سوپخوری
پیازچه (خردشده)2 ساقه
نمکبه مقدار لازم
شیر2قاشق غذاخوری
پودر سوخاریبه مقدار لازم رو
روغن مایع (برای سرخ کردن)به مقدار لازم
سس کچاپمقداری برای سر

 

سیر را در تابه ای حاوی روغن، تفت دهید. ژامبون را به آن اضافه کرده و مجدداً به مدت یک دقیقه تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود؛
مخلوط ژامبون سردشده را با سیب زمینی، یک عدد تخم مرغ، ریحان، پیازچه و نمک در ظرفی، مخلوط کرده و با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند، سپس مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
پس از این مدت، در ظرفی، شیر و دو عدد تخم مرغ را با همزن دستی، هم بزنید تا تخم مرغ کاملاً به خورد شیر برود؛
از مایه آماده شده به اندازه گردو برداشته و به شکل دایره فرم دهید، سپس آنها را به مخلوط تخم مرغ و شیر آغشته کرده و در پودر سوخاری بغلتانید و مجدداً به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
پس از این مدت، آنها را از یخچال خارج کرده و در تابه ای حاوی روغن داغ فراوان، سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. توپی های سوخاری را در ظرف موردنظر بچینید و به همراه سس کچاپ سرو کنید.

ارسال نظر