آموزش و طرز تهیه تورتیلای خانگی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن تورتیلای خانگی, طرز تهیه تورتیلای خانگی ,آموزش پختن تورتیلای خانگی, دستور تورتیلای خانگی,آموزش تصویری تورتیلای خانگی ,مواد لازم تورتیلای خانگی , روش تهیه و پخت تورتیلای خانگی,آموزش تهیه تورتیلای خانگی ,

 

آموزش و طرز تهیه تورتیلای خانگی

 

مواد اولیه :

آب گرم1 فنجان
روغن زیتون یا روغن کانولا1/3 فنجان
بیکینگ‌پودر (در صورتی که می‌خواهید نانتان کمی پف کند)½ قاشق چای‌خوری
نمک1 قاشق چای‌خوری
آرد ذرت سفید3 فنجان

 

 

• آرد، نمک و بیکینگ پودر را داخل کاسه‌ای بریزید و با هم‌زن و یا انگشتانتان خوب مخلوط کنید.
• سپس روغن را اضافه کرده و با انگشتانتان حسابی مخلوط کنید تا ترکیبی شبیه خرده نان به وجود بیاید.
• به محض این که مخلوطتان شبیه چیزی که در عکس پایین می‌بینید شد، آب گرم را اضافه کنید.
• ترکیب را آنقدر ورز بدهید تا دیگر به دستتان نچسبد. سپس آن را به یک سطح آرد پاشی شده انتقال دهید.
• باز هم خمیر را ورز دهید تا حسابی لطیف و گرد شود.
• خمیر را به کاسه برگردانید و رویش را با یک پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید برای 30 دقیقه در یک جای نسبتا گرم به حال خودش باشد تا حسابی عمل بیاید و حجمش بیشتر شود.
• بعد از اینکه خمیر عمل آمد، آن را به 12 قسمت مساوی تقسیم کرده، روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید و با کمک وردنه آنها را به قطر 10حدود سانتی‌متر پهن نمایید.

 


 



• تابه را روی حرارت متوسط گذاشته و پس از اینکه داغ شد، خمیر را در آن قرار دهید. کمی صبر کنید تا خمیر شروع به حباب زدن کند، سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز به این ترتیب بپزد. تمام نان‌ها را به همین ترتیب بپزید و در میان یک پارچه نخی قرار دهید تا حسابی نرم بماند.

ارسال نظر