آموزش و طرز تهیه ترشی پوست بادمجان

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن ترشی پوست بادمجان, طرز تهیه ترشی پوست بادمجان ,آموزش پختن ترشی پوست بادمجان, دستور ترشی پوست بادمجان,آموزش تصویری ترشی پوست بادمجان ,مواد لازم ترشی پوست بادمجان , روش تهیه و پخت ترشی پوست بادمجان,آموزش تهیه ترشی پوست بادمجان ,

 

آموزش و طرز تهیه ترشی پوست بادمجان

مواد اولیه :

پوست بادمجان1 کیلو
سیر (متناسب با ذائقه هر شخص می توانید سیر را کم یا بیشتر بریزید)6 حبه
بادمجان2 عدد
سرکه (به اندازه ای که روی مواد را بپوشاند)8 لیوان
آب (در ازائ هر 2لیوان سرکه یک لیوان آب بریزید)4 لیوان
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

ابتدا بادمجانها را قبل از پوست گرفتن خوب بشویید سپس پوست بادمجان ها را در قابلمه بریزید و دو بادمجان (یا بیشتر ) را هم خرد کرده سیر و کمی نمک و فلفل هم بریزید. سپس سرکه و آب را اضافه کنید در صورتی که به طور کامل مواد را در بر گرفته بود میزان سرکه و اب را کم و زیاد کنید سپس روی شعله گاز گذاشته و تا جایی که کاملانرم شود بپزد.
پس از سرد شدن مواد ترشی را جدا کرده و بدون اب چرخ کنید و در ظرفی بریزید.
و به مدت دو یا سه روز در گوشه آشپز خوانه بگذارید و یک صافی روی آن قرار دهید و آب باقیمانده و نمک و فلفل را بسته به ذائقه خودتان کم کم به مواد اضافه کنید. این کار باعث می شود تا طعم تیز سرکه از بین برود و ترشی خشک یا زیاد پرآب نشود.

ارسال نظر