آموزش و طرز تهیه ترشی آش

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن ترشی آش, طرز تهیه ترشی آش ,آموزش پختن ترشی آش, دستور ترشی آش,آموزش تصویری ترشی آش ,مواد لازم ترشی آش , روش تهیه و پخت ترشی آش,آموزش تهیه ترشی آش ,طرز تهیه ترشی آش برای ماه رمضان

 

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
حبوبات (شامل عدس،لوبیا،نخود)1پیمانه
سبزی (آشی)نیم كیلو
رب انار (ترش)3قاشق غذاخوری
سیر (ریزشده)1پیمانه
برنج2پیمانه
نعنا (خشك)4قاشق غذاخوری
نمكبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم

 

 آموزش و طرز تهیه ترشی آش

طرز تهیه:

ابتدا حبوبات را شسته و بعد از ابكش كردن در ظرفی مناسب با مقداری روغن تفت دهید و با مقداری آب بپزید. درون یك قابلمه را تا نصف آب ریخته و بعد برنج را داخل آن بریزید تا جوش بیاید و كمی باز شوند، سپس حبوبات را به آن اضافه كنید و پس از این‌كه آش كمی لعاب‌دار شد سبزی آش را اضافه كنید. پس از پخت سبزی سیر و بعد رب انار را به همراه نمك، فلفل و زردچوبه اضافه كرده و كاملا هم بزنید. در آخر نعنا را در كمی روغن تفت داده و آش را تزئین كنید.

نكات:

1)این آش غذای محلی گلستان است.
2)بهتر است اگر در شهر زندگی میكنید به جای سیر از پودر سیر استفاده كنید!
3)حتما حبوبات را از شب قبل خیس كنید و اگر فراموش كردید آنها را 2بار جوشانده و بعد از جدا كردن آبشان بپزید.
4)به جای رب انار یا رب آلو می‌توان از آب نارنج و كمی شكر استفاده كرد.

ارسال نظر