آموزش و طرز تهیه بیف استروگانف کلاسیک خوشمزه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن بیف استروگانف کلاسیک, طرز تهیه بیف استروگانف کلاسیک ,آموزش بیف استروگانف کلاسیک, دستور بیف استروگانف کلاسیک,آموزش تصویری بیف استروگانف کلاسیک ,مواد لازم بیف استروگانف کلاسیک , روش تهیه بیف استروگانف کلاسیک,آموزش تهیه بیف استروگانف کلاسیک ,

 

آموزش و طرز تهیه بیف استروگانف کلاسیک خوشمزه

مواد اولیه :

نودل پخته4 فنجان  (معادل 226 گرم نپخته)
آب گوشت بدون چربی و کم نمک1 فنجان
استیک راسته بی استخوان450 گرم
اسپری پخت یا روغنبه مقدار لازم
قارچ حلقه شده (حدود سه فنجان)225 گرم
پیاز خرد شدهیک دوم فنجان
کرهیک قاشق غذا خوری
آرد همه منظورهق غ2
نمکیک دوم ق چ
فلفل سیاهیک هشتم ق چ
خامه ترش (کم چرب)سه چهارم فنجان
جعفری تازه خردشده3 ق غ
برگ جعفری تازه (اختیاری)مقداری

 

اگر به دنبال وعده ای هستید که سرشار از پروتئین و مواد مغذی باشد باید بیف استروگانف را امتحان کنید.
در این روش پخت سعی کردیم از نوع کلاسیک این غذا الهام بگیریم و فقط چند تغییر کوچک انجام دادیم.

روش پخت

گوشت را به صورت مورب به ورق های 3 سانتی ببرید، سپس ورق ها را به قطعات 5 سانتی ببرید.
یک ماهی تابه نچسب بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. گوشت را به ماهی تابه اضافه کنید، دو دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای در بیایند بپزید. گوشت را از ماهی تابه خارج کنید، و در یک کاسه ی متوسط قرار دهید، گوشت را گرم نگه دارید. قارچ و پیاز را به ماهی تابه اضافه کنید، 4 دقیقه بپزید، سپس ترکیب قارچ و پیاز را به گوشت اضافه کنید.
کره را در ماهی تابه روی حرارت متوسط آب کنید. آرد را اضافه کنید. یک دقیقه بپزید، با یک قاشق چوبی مرتب بهم بزنید. به تدریج آب گوشت را نیز اضافه کنید و محتوای ماهی تابه را دائم بهم بزنید. تا زمانی که حالتی غلیظ به خود بگیرد به پختن ادامه دهید، حدود یک دقیقه.
مخلوط گوشتی که در کاسه نگه داشتید، نمک، و فلفل را به ماهی تابه اضافه کنید. اجازه دهید به جوش بیاید. حرارت را کم کنید، و بگذارید 4 دقیقه به جوشیدن ادامه دهد. ماهی تابه را از روی اجاق بردارید و بگذارید 30 ثانیه کنار بماند. خامه ترش را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
نودل و جعفری خرد شده با هم ترکیب کنید. مخلوط بیف ( گوشت ) را روی نودل ها بریزید، و اگر خواستید با برگ های جعفری تازه غذا را تزئین کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 6 وعده در نظر گرفته شده، هر وعده شامل دو سوم فنجان مخلوط بیف و دو سوم فنجان نودل می شود.
اطلاعاتی که در ادامه خواهد آم مربوط به یک وعده از این غذا است:
کالری در یک وعده: 320
کالری از چربی در یک وعده: 30 درصد
چربی در یک وعده: 11.7 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 5.3 گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: 3.9 گرم
چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1 گرم
پروتئین در یک وعده: 24.2 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 36 گرم
فیبر در یک وعده: 1.8 گرم
کلسترول در یک وعده: 87 میلی گرم
آهن در یک وعده: 3.1 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 3.55 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 40 میلی گرم

ارسال نظر