آموزش و طرز تهیه بورک گل Gül Böreği

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن بورک گل Gül Böreği, طرز تهیه بورک گل Gül Böreği ,آموزش پختن بورک گل Gül Böreği, دستور بورک گل Gül Böreği,آموزش تصویری بورک گل Gül Böreği ,مواد لازم بورک گل Gül Böreği , روش تهیه و پخت بورک گل Gül Böreği,آموزش تهیه بورک گل Gül Böreği ,

آموزش و طرز تهیه بورک گل Gül Böreği

 

مواد اولیه :

برای 3 نفر
ماستدو قاشق
خمیر یوفکا یا فیلو مثلثی12 برش
گوشت چرخ کرده200 گرم
پیازیک عدد
جعفری ساتوری2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگییک قاشق
سس کچاپیک قاشق
تخم مرغیک عدد
سس مایونزیک قاشق
روغن زیتوندو قاشق
شیریک فنجان

 

طرز تهیه:
زرده رو از سفیده جدا کنید. سفیده تخم مرغ، ماست و روغن زیتون رو مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا یکدست بشه.

پیاز رو تفت بدید بعد گوشت رو اضافه کنید و رب و ادویه و نمک بزنید. کمی آب بریزید و بگذارید گوشت جا بیفته.

مایع گوشت رو بگذارید کنار تا خنک بشه. جعفری، سس مایونز و سس کچاپ رو روی مایع گوشت خنک شده بریزید و مخلوط کنید.

روی خمیرها رو با شیر کاملا مرطوب کنید، میتونید با اینکار رو با برس یا مثل من با آبپاش انجام بدید.
همه خمیرها رو یکجا از نایلون در نیارید چون سریع خشک میشن.

از مخلوط تخم مرغ و روغن و ماست روی خمیرها بمالید. فقط دقت کنید خیلی زیاد نشه.
مثل شکل زیر یک گوشه مثلث رو یک ردیف از مایع گوشتی بگذارید.
گوشه های خمیر رو روی مایع بیارید، و خمیر رو بپیچید تا بشکل لوله بشه.

از یک طرف بپیچید تا بشکل حلزون در بیاد
روش رو زرده بمالید و کنجد بپاشید.
تو فر از قبل گرم شده با ۱۸۰ درجه میزاریم تا طلایی بشه .
با این روش دیگه نیاز به برش زدن بورک ندارید و خیلی راحت جدا میشه. برای سرو در مهمانی ها گزینه مناسبیه.
نکته:
میتونید روغن زیتون رو با کره جایگزین کنید، خوشمزه میشه.
خمیر یوفکا یا فیلو رو میتونید از لوازم قنادی ها یا سوپر مارکت ها تهیه کنید

ارسال نظر