آموزش و طرز تهیه بورک مرغ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن بورک مرغ, طرز تهیه بورک مرغ ,آموزش پختن بورک مرغ, دستور بورک مرغ,آموزش تصویری بورک مرغ ,مواد لازم بورک مرغ , روش تهیه و پخت بورک مرغ,آموزش تهیه بورک مرغ ,

27543

 

مواد اولیه :

پنیر پیتزا200 گرم
گوجه فرنگی2 عدد
نمک و فلفل و آویشنبه مقدار لازم
فلفل دلمه ای رنگی1 عدد
سینه مرغ400 گرم
خمیر یوفکا یا نان لواش3ورق
پیاز داغ 3قاشق غذا خوری
جعفری خرد شدهنصف پیمانه
ابتدا روغن را می گذاریم گرم شود سپس مرغ خرد شده پخته را تفت می دهیم سپس فلفل و نمک و آویشن را اضافه کرده سپس گوجه را نیز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم سپس پیاز داغ و فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده را اضافه میکنیم وقتی آب مواد کشیده شد مقداری از مواد را داخل خمیر قرار داده و کمی هم روش پنیر پیتزا قرار داده و آن را می پیچیم و وقتی همه را پیچیدیم 20 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد سپس در روغن داغ سرخ می کنیم

ارسال نظر