آموزش و طرز تهیه بــستـنـی عســـلی انبــــــــــه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن بــستـنـی عســـلی انبــــــــــه, طرز تهیه بــستـنـی عســـلی انبــــــــــه ,آموزش بــستـنـی عســـلی انبــــــــــه, دستور بــستـنـی عســـلی انبــــــــــه,آموزش تصویری بــستـنـی عســـلی انبــــــــــه ,مواد لازم بــستـنـی عســـلی انبــــــــــه , روش تهیه بــستـنـی عســـلی انبــــــــــه,آموزش تهیه بــستـنـی عســـلی انبــــــــــه ,

 

آموزش و طرز تهیه بــستـنـی عســـلی انبــــــــــه

مواد اولیه :

برای 2 نفر
انبه (بدون هسته،پوست و میکس شده)1کیلوگرم
وانیلنصف قاشق چایخوری
نمک1چهارم قاشق چایخوری
خامه (ترجیحا زده شده)2فنجان
دارچیننصف قاشق چایخوری
عسل2قاشق سوپخوری+میزان لازم برای تزیین
تخم مرغ2عدد
شکر3چهارم فنجان
شیرنصف فنجان

 

طرز تهیه :

ابتدا در ظرفی مناسب تخم مرغ ها را در هم زده و به ترتیب شکر ، شیر ، عسل ، دارچین و نمک را به آن افزوده و با هم به خوبی مخلوط کنید . آن را روی حرارت ملایم گرم کرده و دائما هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
بعد از آماده شدن روی مواد را پوشانده و به مدت یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود .
پس از آن ، خامه ، وانیل و پوره انبه را مخلوط کرده و با مواد داخل یخچال ترکیب کنید و در قالب بستنی ریخته و در یخچال بگذارید تا منجمد شود .

نکات:

1)در صورت تمایل از آب انبه برای تهیه این بستنی استفاده کنید.
2)اگر میخواهید بستنی حالت یخ زده نداشته باشد هر 10دقیقه آن را خارج کرده و با چنگال بتراشید و به خوبی مخلوط کنید.
3)در انتها روی بستنی عسل ریخته و بعد میل کنید.
4)در صورت تمایل مقداری میوه را خرد کرده و بعد از آماده شدن بستنی با انبه مخلوط کنید(میوه های قرمز مثل آلبالو،توت فرنگی و …)

ارسال نظر