آموزش و طرز تهیه بستنی وانیلی – پرتقالی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن بستنی وانیلی – پرتقالی, طرز تهیه بستنی وانیلی – پرتقالی , دستور بستنی وانیلی – پرتقالی,آموزش تصویری بستنی وانیلی – پرتقالی ,مواد لازم بستنی وانیلی – پرتقالی , روش تهیه بستنی وانیلی – پرتقالی,آموزش تهیه بستنی وانیلی – پرتقالی ,

 

آموزش و طرز تهیه بستنی وانیلی - پرتقالی

مواد اولیه :

برای 8 نفر
بستنی وانیلیبه مقدار لازم
آب1/3 فنجان (آب سرد)
آب پرتقال340 گرم

 

طرز تهیه:

ظرفی مربعی شکل (20*20 سانتیمتر) رو کمی چرب میکنیم (بصورت اسپری روغن) و با دو برش کاغذ روغنی به شکل متقاطع میپوشونیم بطوریکه کاغذ روغنی اضافه از لبه های ظرف بیرون بمونه. سپس بمدت 10 دقیقه تو فریزر میذاریم تا سرد بشه.
بستنی رو با همزن برقی حدودا 2 دقیقه میزنیم تا کمی نرم بشه اما همچنان حالتش رو حفظ کنه. بعد بستنی رو به ظرفی که از قبل آماده کردیم منتقل کرده، سطحش رو صاف میکنیم و بمدت 30 دقیقه تو فریزر قرار میدیم.
آب پرتقال رو با آب مخلوط کرده، روی بستنی میریزیم و 2 ساعت تو فریزر میذاریم تا فرم بگیره. (اگر بیشتر تو فریزر میذارید باید روی اون رو با پلاستیک بپوشونید تا یخ نزنه)
بستنی رو بوسیله کاغذ روغنی از ظرف بیرون میاریم و به 8 قسمت برش میزنیم.

ارسال نظر