آموزش و طرز تهیه بستنی مخصوص

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن بستنی مخصوص, طرز تهیه بستنی مخصوص ,بستنی مخصوص, دستور بستنی مخصوص,آموزش تصویری بستنی مخصوص ,مواد لازم بستنی مخصوص , روش تهیه بستنی مخصوص,آموزش تهیه بستنی مخصوص ,

آموزش و طرز تهیه بستنی مخصوص

 

 

مواد اولیه :

برای 3 نفر
بستنی (موزی)300گرم
آناناس (كمپوت شده)3حلقه
موز1عدد
گیلاس3عدد
ژله (موزی)نصف فنجان
خامه (زده شده و برای تزیین)به میزان لازم
ترافل (برای تزیین)به میزان لازم
سس (میوه ای یا كاكائویی)به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا لیوان بلندی كه پایه دار باشد را انتخاب كرده و انتهای لیوان كمی سس میوه یا شكلات میریزیم و بعد آن را میچرخانیم و شكل میدهیم تا به صورت نامتقارن روی دیواره لیوان پخش شود.ژله را خرد كرده و انتهای لیوان میریزیم و روی آن مقداری سس اضافه میكنیم با اسكوپ بستنی را به حالت توپی در آورده و مقداری را روی ژله میریزیم و روی آن چند حلفه موز اضافه میكنیم و سس میریزیم دوباره بستنی ریخته و این بار آناناس را روی آن قرار داده و دوباره سس میریزیم و به همین ترتیب تا انتها مواد را لایه ای میچینیم.در لایه آخر مقداری سس ریخته و خامه را باقیف به صورت گل روی لیوان میریزیم ولبه های لیوان را با خامه و ترافل تزیین میكنیم.

نكات:

1)بهتر است از 2نوع بستنی موزی و آناس استفاده شود.
2)سس شكلات این دسر را خوشمزه تر میكند و سس توت فرنگی ان را زیباتر میكند.
3)استفاده از دراژه در تزیین این دسر بسیار بر زیبایی آن می افزاید.
4)میتوانید مقداری كیك هم روی بستنی ها قرار دهید.

ارسال نظر