آموزش و طرز تهیه بستنی فلفلی انبه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن بستنی فلفلی انبه,طرز تهیه بستنی فلفلی انبه,آموزش بستنی فلفلی انبه,دستور بستنی فلفلی انبه,آموزش تصویری بستنی فلفلی انبه,مواد لازم بستنی فلفلی انبه,روش تهیه و پخت بستنی فلفلی انبه,آموزش تهیه بستنی فلفلی انبه,

آموزش و طرز تهیه بستنی فلفلی انبه

مواد اولیه :

برای 16 نفر
انبه خرد شده4 پیمانه
پوست لیمو ترش رنده شده1 ق چ
آب لیمو ترشیک عدد
پودر فلفل چیلی2 ق چ
شکر1/3 پیمانه

 

طرز تهیه
در دستگاه غذاساز، 4 پیمانه انبه، پوست و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا پوره شوند. سپس پودر چیلی و شکر را اضافه کنید. آنها را چند دقیقه هم بزنید تا کاملا نرم و بکدست شوند.
آنها را در 16 قالب بستنی بریزید و روی آنها را بپوشانید. به مدت 3 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا منجمد شوند.
این بستنی را باید سریع سرو کنید و از طعم انبه و فلفل یخ‌ زده لذت ببرید.

ارسال نظر