آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن بستنی سوخاری, طرز تهیه بستنی سوخاری ,آموزش پختن بستنی سوخاری, دستور بستنی سوخاری,آموزش تصویری بستنی سوخاری ,مواد لازم بستنی سوخاری , روش تهیه و پخت بستنی سوخاری,آموزش تهیه بستنی سوخاری ,

 

 

 

مواد اولیه :

برای 8 نفر
بستنی1 لیتر
پودر نارگیل70 گرم
دارچین1 قاشق چای خوری
تخم مرغ2 عدد
شیر1 قاشق غذاخوری
روغن گیاهی350 میلی لیتر
عسل8 قاشق چای خوری
کورن فلیکس120 گرم

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (1)

طرز تهیه:

وسایل لازم را آماده کنید. میتوانید قاشق مخصوص بستنی را در آب گرم قرار دهید تا کمک کند بستنی ها را راحت تر جدا کنید.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (2)


بستنی با طعم دلخواهتان را انتخاب کنید.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (3)


سپس 8 اسکوپ بستنی جدا کنید و روی کاغذ روغنی بگذارید. سپس به مدت 1 ساعت در فریزر قرار دهید.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (4)


در این حین کورن فلیکس را در غذاساز یا کیسه پلاستیکی بریزید و کاملا خرد کنید.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (5)


اگر در کیسه پلاستیکی ریختید میتوانید از وردنه استفاده کنید.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (6)


پودر نارگیل را اضافه کنید.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (7)


دارچین را اضافه کنید.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (8)


سپس مواد را در کیسه پلاستیکی تکان دهید تا کاملا مخلوط شوند.
ترکیب بدست آمده را در یک ظرف عمیق بریزید.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (9)


تخم مرغ و شیر را به مدت 1 دقیقه بزنید.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (10)


بستنی ها را از فریزر بیرون آورده و ابتدا در مخلوط کورن فلیکس بغلتانید.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (11)


سپس در ترکیب تخم مرغ و شیر بغلتانید.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (12)


سپس مجددا در مخلوط کورن فلیکس بغلتانید تا سطحش کاملا پوشیده شود.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (13)


بستنی ها را روی کاغذ روغنی بگذارید و حداقل به مدت 3 ساعت در فریزر بگذارید. اگر میخواهید نتیجه کار بهتر شود پیشنهاد میکنم یک شب در فریزر بمانند چرا که خیلی مهم است بستنی ها کاملا سفت شوند.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (14)


روغن را در ماهی تابه کوچکی ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.
برای تست کردن حرارت مناسب روغن، می توانید یک کورن فلیکس در روغن بیندازید و اگر در 20 ثانیه قهوه ای شد، حرارت روغن مناسب است.
بستنی را از فریزر خارج کنید (هر بار یک اسکوپ را برداشته باقیمانده بستنی ها را در فریزر بگذارید) و به مدت 20 تا 25 ثانیه در روغن بیندازید سپس طرف دیگرش را به همین منوال در روغن برشته کنید.

آموزش و طرز تهیه بستنی سوخاری (15)


سپس بستنی را از روغن خارج کرده، روی یک دستمال تمیز قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بلافاصله 1 قاشق چای خوری عسل روی بستنی ریخته و سرو کنید. البته به جا عسل از هر طعم دهنده دلخواه مانند شکلات مایع و … می توانید استفاده کنید.
در صورت تمایل بستنی های برشته را با میوه دلخواه و کمی خامه فرم گرفته سرو کنید.

ارسال نظر