آموزش و طرز تهیه املت مرغ و سیب زمینی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن املت مرغ و سیب زمینی, طرز تهیه املت مرغ و سیب زمینی ,آموزش پختن املت مرغ و سیب زمینی, دستور املت مرغ و سیب زمینی,آموزش تصویری املت مرغ و سیب زمینی ,مواد لازم املت مرغ و سیب زمینی , روش تهیه و پخت املت مرغ و سیب زمینی,آموزش تهیه املت مرغ و سیب زمینی ,

آموزش و طرز تهیه املت مرغ و سیب زمینی

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
گوجه فرنگی متوسط (نگینی شده)3عدد
نخود فرنگی (بخار پز شده)به میزان دلخواه
تخم مرغ4عدد
سینه مرغ (بخار پز و ریش ریش شده)1عدد
سیب زمینی (خورد شده و بخار پز شده)2عدد
زعفران دم کشیده1قاشق مربا خوری
پیاز متوسط (نگینی و سرخ شده)1عدد
پنیر پیتزا ورقه ایسه ورق
قارچ (نگینی خورد شده)3عدد
ابتدامرغ و سیب زمینی رو جدا گانه بخار پز می کنیم
مرحله ی دوم نوبت به گوجه فرنگی و پیاز می رسه که هر دو رو نگینی خورد کرده و پیاز رو با روغن کم تفت می دیم
ته یک ظرف پیرکس رو کمی با روغن و فرچه چرب می کنیم سپس شروع به چینش مواد می کنیم ابتدا سیب زمینی نگینی و بخار پز شده سپس مرغ لایه سوم پنیر پیتزا لایه چهارم پیاز گوجه فرنگی و لایه اخر قارچ های خورد شده رو قرار می دیم سپس نخود سبز پخته شده رو به مواد اضافه می کنیم
تو ظرف جداگانه ای سفید ها رو از زرده جدا می کنیم و با هم زن سفیده ها رو می زنیم تا جایی که کف کنه این سفیده های حجیم شده رو با زعفرانی که از قبل داشتیم دوباره با همزن مخلوط می کنیم حالا وقته اونه که سفیده های زعفرانی رو روی تمام مواد بریزم و ظرف رو داخل ماکروویو یا فر قرار بدیم مدت چت این غذا بسته به ذائقه ی شماست اما تا زمانی که پنیر اب می شه کافیه
کم یا زیاد شدن مواد داخل املت دلبخواه و بسته به اون چیزهایی که در اختیار دارین

ارسال نظر