آموزش و طرز تهیه اسنک قورباغه ای

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن اسنک قورباغه ای, طرز تهیه اسنک قورباغه ای ,آموزش پختن اسنک قورباغه ای, دستور اسنک قورباغه ای,آموزش تصویری اسنک قورباغه ای ,مواد لازم اسنک قورباغه ای , روش تهیه و پخت اسنک قورباغه ای,آموزش تهیه اسنک قورباغه ای ,

 

مواد اولیه :

برای 5 نفر
پوره اسفناج1 پیمانه
کره50گرم
آرد سفید300گرم
نمکبه میزان لازم
بیکینگ پودر2قاشق چای خوری
شیرنصف پیمانه
تخم مرغ1 عدد
سوسیس کوکتلبه میزان لازم
سس گوجه فرنگیبه میزان لازم

 

دستور تهیه خمیر را نوشتم…. در ادامه هم از تمامی مراحل عکس گرفتم….. امیدوارم گویا باشه
یک پیمانه پوره اسفناج رو با 50 گرم کره و 300 گرم آرد و کمی نمک و دوقاشق چایخوری بیکینگ پودر و نصف پیمانه آب یا شیر و یک دونه تخم مرغ مخلوط میکنیم و خمیر درست میکنیم اگه خمیر چسبنده بود اونقدر آرد میزنیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبه بعد میزاریم کمی بمونه تا خمیر پف کنه و بعد هم مثل تصویر درست میکنید و در فر داغ که توش آبم گذاشتیم میزاریم تا پخته بشه…

آموزش و طرز تهیه اسنک قورباغه ای (5)

 

آموزش و طرز تهیه اسنک قورباغه ای (6)

آموزش و طرز تهیه اسنک قورباغه ای (7)

آموزش و طرز تهیه اسنک قورباغه ای (1)

آموزش و طرز تهیه اسنک قورباغه ای (2)

آموزش و طرز تهیه اسنک قورباغه ای (3)

ارسال نظر