آموزش و طرز تهیه اسنک قارچ پنیری

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن اسنک قارچ پنیری, طرز تهیه اسنک قارچ پنیری ,آموزش پختن اسنک قارچ پنیری, دستور اسنک قارچ پنیری,آموزش تصویری اسنک قارچ پنیری ,مواد لازم اسنک قارچ پنیری , روش تهیه و پخت اسنک قارچ پنیری,آموزش تهیه اسنک قارچ پنیری ,

 

 

آموزش و طرز تهیه اسنک قارچ پنیری

مواد اولیه :

برای 3 نفر
قارچ (بزرگ)12عدد
نان تست6عدد
کرهبه میزان لازم
سس مایونزبه میزان لازم
پنیر پیتزا (رنده شده)6قاشق سوپخوری سر پر
گشنیز (خرد شده و تازه)1قاشق غذاخوری
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
ژامبون مرغ5ورق
پیاز (کوچک)1عدد
پودر سیر2قاشق مرباخوری
پودر موسیر1قاشق مربا خوری
کرهبه میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را رنده زده و داخل تابه بریزید تا کمی آب آن تبخیر شود سپس مقداری کره به آن افزوده و آن را خوب سرخ کنید.
قارچ را خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا قارچ کمتر آب بیندازد.ژامبون مرغ را خرد کرده و به قارچ اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا ژامبون کمی بپزد.پودر سیر،موسیر و نمک و فلفل را به قارچ اضافه کنید.
مقداری سس مایونز و گشنیز خرد شده را باهم مخلوط کنید و روی نان های تست بمالید ، روی نصف نان ها مقداری پنیر بریزید سپس مایه تفت خورده را اضافه کنید ، باقی مانده پنیر را روی قارچ ها بریزید و با نصف باقی مانده نان ها روی مواد را بپوشانید.
داخل تابه کره بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، ساندویچ ها را داخل تابه بگذارید و پس از اینکه یک طرف طلایی شد برگردانید تا ظرف دیگر نیز طلایی شود سپس همراه با سس گوجه فرنگی سرو کنید.

 

نکات:

1)بهتر است این اسنک را داخل ساندویچ ساز تهیه کنید.
2)توجه داشته باشید شما باید اسنک را فقط مقداری حرارت دهید که پنیر آب شود نه اینکه از اسنک سرریز شود.
3)در صورت تمایل از مقداری ذرت و نخودفرنگی هم داخل اسنک استفاده کنید.
4)استفاده از پنیر موزارلا به جای پیتزا این اسنک را خوشمزه تر میکند.

ارسال نظر