آموزش و طرز تهیه اسنک تن ماهی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن اسنک تن ماهی, طرز تهیه اسنک تن ماهی ,آموزش اسنک تن ماهی, دستور اسنک تن ماهی,آموزش تصویری اسنک تن ماهی ,مواد لازم اسنک تن ماهی , روش تهیه و پخت اسنک تن ماهی,آموزش تهیه اسنک تن ماهی ,

 

 

آموزش و طرز تهیه اسنک تن ماهی

 

مواد اولیه :

برای 4 نفر
تن ماهی180گرم
خیار شور (نگینی شده)100گرم
پنیر موزارلا100گرم
سس مایونز2قاشق سوپخوری
پیاز (سفید و بسیار ریز شده)1عدد
جعفری (ساطوری شده)50گرم
نان تست8عدد

 

 

طرز تهیه

ابتدا تن ماهی را در آب‌جوش می‌جوشانیم. پس از باز كردن قوطی آن را در آبكش ریخته تا تمام روغن آن كشیده شود. نان تست ها را برداشته و یك قاشق از سس مایونز را به دو طرف نان مالیده و كنار می‌‌گذاریم. تن ماهی را با چنگال باز كرده و با خیارشور، پیاز، جعفری و باقیمانده سس مایونز با هم مخلوط كرده، به صورت خمیر در می‌آوریم. این مواد را روی یك طرف نان‌ها مالیده و در طرف دیگر پنیر را گذاشته و نان را می‌بندیم. نان‌ها را در دستگاه ساندویچ ساز قرار داده، پس از آماده شدن آنها را خارج كرده و آن را با سس تند سرو می‌كنیم.

 

نكات:

1)اگر دستگاه ندارید نان ها را داخل فر یا مایكروفر طبخ كنید.
2)بهتر است این غذا با سایر پنیر ها طبخ نشود.
3)میتوانید از مقدار سس بیشتری برای غذا استفاده كنید.
4)حواستان باشد سس را روی نان ها نزنید چون دستگاه خراب میشود.

ارسال نظر