آموزش و طرز تهیه اسنک بادمجان

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن اسنک بادمجان, طرز تهیه اسنک بادمجان ,آموزش پختن اسنک بادمجان, دستور اسنک بادمجان,آموزش تصویری اسنک بادمجان ,مواد لازم اسنک بادمجان , روش تهیه و پخت اسنک بادمجان,آموزش تهیه اسنک بادمجان ,

 

آموزش و طرز تهیه اسنک بادمجان

 

مواد اولیه :

برای 10 نفر
بادمجان (ریز و قلمی)10عدد
پنیر پیتزا250گرم
پنیر سفید250گرم
جعفری (اختیاری)به میزان لازم
نان تست40عدد
نمكبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم

 

 

طرز تهیه اسنک بادمجان

ابتدا بادنجان‌ها را شسته، خشك كرده و آنها را حلقه حلقه بریده و در كره یا روغن سرخ میكنیم.بادمجان، پنیرسفید و نصف پنیر پیتزا، جعفری، نمك و فلفل را مخلوط می‌كنیم. دستگاه ساندویچ‌ساز را روشن كرده تا گرم شود. روی یك نان تست یك قاشق غذاخوری از مواد ریخته و رویش پنیر پیتزا میریزیم و نان دیگر را روی آن قرار داده و كمی فشار می‌دهیم تا به هم بچسبند. باقی نان‌ها را نیز به همین ترتیب آماده می‌كنیم. نان‌های آماده را در دستگاه قرار داده تا ساندویچ‌ها آماده شوند.

 

نكات:

1)میتوانید این اسنك را روی گریل مایكروویو هم طبخ كنید.
2)اگر به هیچ كدام از دستگاهها دسترسی ندارید اسنك ها را داخل فر بپزید.
3)میتوانید به جای نان تست از نان باگت هم استفاده كنید به این صورت كه آن را باز كرده و با وردنه صاف كنید و به اندازه نان تست ببرید.
4)در صورت تمایل روی بادمجانها 2حلقه گوجه سرخ شده هم قرار دهید تا خوشمزه تر شود.

ارسال نظر