آموزش و طرز تهیه اسلایس خرما ( دسر عربی)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن اسلایس خرما ( دسر عربی), طرز تهیه اسلایس خرما ( دسر عربی) ,آموزش اسلایس خرما ( دسر عربی), دستور اسلایس خرما ( دسر عربی),آموزش تصویری اسلایس خرما ( دسر عربی) ,مواد لازم اسلایس خرما ( دسر عربی) , روش تهیه اسلایس خرما ( دسر عربی),آموزش تهیه اسلایس خرما ( دسر عربی) ,

آموزش و طرز تهیه اسلایس خرما ( دسر عربی)

 

مواد اولیه :

خرما1 لیوان
کره50 گرم
هل1 ق م
شیر عسل200 گرم
خامه2 ق غ
گردونصف لیوان
بادام هندینصف لیوان
کنجدنصف لیوان
بیسکویت پتی بور5 عدد

 

 

طرز تهیه

آرد را تفت دهید و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی رنگ شود. (شیرینیهای عربی اکثرا هل دارند اگه دوست ندارید حذفش کنید.)
شیر عسلی را اضافه کنید

از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه کنید ( اضافه کردن خامه توی طعمش مؤثره) مغزها را در یک ظرف بریزید. هر بیسکوییت را به 4 قسمت تقسیم کنید

کف قالب را دو لایه سلفون قرار دهید
برای اینکار سلفون رو توی قالب نذارید و بعد لایه دوم رو بذارید چون به هم میچسبه. هردو رو روی هم قرار بدید و بعد توی
قالب بچسبونیدش

خرما را هسته بگیرید اما له نکنید ( رمز زیبایی اسلایسها به جدا بودن قطعات خرماست)
خرما را به مخلوط اضافه کنید تا کاملا آغشته شوند.

مغزها را به مخلوط خرما اضافه کنید.
. مواد را توی قالب ریخته و پرس کنید

میتونید پودر نارگیل بریزید و بعد با قاشق پرسشکنید اینطوری به قاشق نمی چسبه و بعد که وارونش میکنید برای برش هم به سطح نمی چسبه) بذارید توی یخچال تا کاملا ببنده و سفت بشه

قالب را برگردانید و سلفون را جدا کرده و با کارد اره ای تیز برش میزنیم.

نکته:
این دسر فوق العاده انرژی زاست بخصوص برای بچه ها خیلی مفیده
در صورت چسبناک بودن اسلایس ها در ظرف محتوی پودر نارگیل و پسته بغلتونید.

ارسال نظر