آموزش و طرز تهیه اردور تن ماهی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن اردور تن ماهی, طرز تهیه اردور تن ماهی ,آموزش پختن اردور تن ماهی, دستور اردور تن ماهی,آموزش تصویری اردور تن ماهی ,مواد لازم اردور تن ماهی , روش تهیه و پخت اردور تن ماهی,آموزش تهیه اردور تن ماهی ,

 

 

مواد اولیه :

برای 6 نفر
تن ماهی1قوطی
پنیر خامه ای100گرم
خیارشور (یزرگ)3عدد
فلفل سیاهبه میزان لازم
پودر سیر2قاشق مرباخوری
لیمو ترش2عدد
كره2قاشق چایخوری
شوید (خشك یا تازه)به میزان لازم
زعفرانبه میزان لازم

 

 آموزش و طرز تهیه اردور تن ماهی

طرز تهیه :

ابتدا تن ماهی را داخل آبكش بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود.خیار شور را درشت حلقه كنید طوری كه هر حلقه 2تا3سانت ضخامت داشته باشد.
كره را نرم كنید و با پنیر خامه ای مخلوط كنید و به آن مقداری آب لیمو ترش و شوید اضافه كرده و خوب مخلوط كنید.
تن ماهی را داخل تابه ای بریزید و كمی زعفران آب كرده به آن اضافه كنید و پودر سیر بزنید.خیاشور های حلقه ای را داخل ظرف چیده و روی آنها مقداری از سس آماده شده بریزید و رویش تن ماهی ریخته و با چنگال فشار دهید تا داخل سس فرو برود.
ظرف حاوی اردور را با سلفون بپوشانید و 1تا2ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد برای سرو آماده كنید.

 

نكات:

1)در صورت تمایل از مقداری سیر و موسیر رنده شده،نخودفرنگی پخته شده و ذرت آبپز هم برای تهیه تن ماهی استفاده كنید.
2)این اردور را با ماهی هم میتوان طبخ كرد.
3)در صورت تمایل به جای پنیر خامه ای از سس مایونز و به جای خیار شور از خیار استفاده كنید.

ارسال نظر