آموزش و طرز تهیه آچما نان مخصوص ترکیه (açma)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن  آچما نان مخصوص ترکیه, طرز تهیه  آچما نان مخصوص ترکیه ,آموزش پختن  آچما نان مخصوص ترکیه, دستور  آچما نان مخصوص ترکیه,آموزش تصویری  آچما نان مخصوص ترکیه ,مواد لازم  آچما نان مخصوص ترکیه , روش تهیه و پخت  آچما نان مخصوص ترکیه,آموزش تهیه  آچما نان مخصوص ترکیه ,

آموزش و طرز تهیه آچما نان مخصوص ترکیه (açma)

 

مواد اولیه :

شیر گرم1 پیمانه
آب گرم1/2 پیمانه
روغن مایع(ذرت، آفتابگردان یا روغن زیتون)1/3 پیمانه
کره نرم50 گرم
مایه خمیر فوری2 قاشق چایخوری
شکر دانه ریز1/3 پیمانه
نمک1 قاشق چایخوری
آرد سفیدحدود 4 و 1/2 پیمانه
تخم مرغ سفیده و زرده جدا شده2 عدد
زرده تخم مرغ ودانه کنجد سیاه و سفید (اختیاری)برای رومال

 

روش تهیه:
در یک کاسه متوسط ​​شیر و آب(گرمای شیر و آب باید در حدی باشه که دست نسوزه)شکر و مخمر رو با هم مخلوط کنین
سپس روغن، کره، نمک، سفیده تخم مرغ رو در مخلوط شیر وریخته و مخلوط کنین و به تدریج آرد اضافه کردن.کنین و با دستتون مخلوط کنین و 10 دقیقه ورز بدین
خمیر رو حدود 2 ساعت استراحت بدین تا حسابی پف کنه و لطیف بشه
حالا خمیر رو به اندازه نارنگی تقسیم کنین و به صورت لوله نازک و بلندی در بیارین و هر دوتا خمیر رو با هم تاب داده و دور هم بپیچونین و دایره ای شکل در بیارین و توی سینی بذارین
روی خمیر رو با زرده تخم مرغ بپوشونین و در فر از پیش گرم شده با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 25 دقیقه قرار بدین تا قهوه ای طلایی بشه.

ارسال نظر