آموزش و طرز تهیه آش ماست خراسان

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن آش ماست خراسان, طرز تهیه آش ماست خراسان ,آموزش پختن آش ماست خراسان, دستور آش ماست خراسان,آموزش تصویری آش ماست خراسان ,مواد لازم آش ماست خراسان , روش تهیه و پخت آش ماست خراسان,آموزش تهیه آش ماست خراسان ,طرز تهیه آش ماست خراسان برای ماه رمضان

 

آموزش و طرز تهیه آش ماست خراسان

 

مواد اولیه :

برای 8 نفر
ماست1كیلو
مرغ (سینه)2قطعه
برنج2لیوان
لپه1لیوان
سیر10حبه
پیاز6عدد
شوید (خشك)5قاشق غذاخوری
نعنا (خشك)3قاشق غذاخوری
نمكبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
زعفران (آبكرده(برای تزیین))1قاشق مرباخوری
برگ بو3عدد

 

طرز تهیه :

در ابتدا مرغ را شسته و به همراه 1عدد پیاز و برگ بو بپزید و بعد درشت تكه تكه كنید.سیر را رنده زده یا بكوبید و بعد با مقداری نمك و زردچوبه یا زعفران مخلوط كنید.پیاز را رنده زده یا ریز خرد كنید و در مقداری روغن داغ سرخ كنید.
لپه را 2بار جوشانده و آبش را خالی كنید و بار سوم با مقداری آب و روغن بگذارید كاملا بپزد و آبش تمام شود.برنج را با حدود 4تا5لیوان آب روی حرارت قرار دهید و وقتی جوش آمد سیر را به آن بیفزایید.
پس از 15 دقیقه تکه های مرغ و شوید را اضافه کنید ، 10 دقیقه خوب مخلوط کنید سپس نصف پیاز داغ را به آش اضافه کنید ، آش را از روی حرارت بردارید(دقت كنید برنج كاملا پخته باشد.)
ماست را داخل مخلوط كن بریزید و خوب بزنید تا كاملا صاف شود و برای اطمینان آن را از صافی رد كنید.ماست را با آش مخلوط كرده و سریع هم بزنید تا نیرد.سپس آن را در ظرف كشیده و با بقیه پیازداغ و نعنا داغ و كشك مخلوط شده با زعفران مخلوط كنید.

نكات:

1)در صورت تمایل ماست را بعد از هم زدن كمی گرم كنید و بعد به آش اضافه كنید.
2)میتوانید از مقدار مرغ بیشتری در آش استفاده كنید.
3)در صورت تمایل مقداری زعفران هم داخل آش بریزید تا خوش عطرتر شود.
نوش جان

ارسال نظر