آموزش و طرز تهیه آش غوره آذری

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن آش غوره آذری, طرز تهیه آش غوره آذری ,آموزش پختن آش غوره آذری, دستور آش غوره آذری,آموزش تصویری آش غوره آذری ,مواد لازم آش غوره آذری , روش تهیه و پخت آش غوره آذری,آموزش تهیه آش غوره آذری ,طرز تهیه آش غوره آذری برای ماه رمضان

 

آموزش و طرز تهیه آش غوره آذری

آش غوره آذری

مواد لازم :

برنج دو پیمانه

عدس یک استکان

هویج خرد شده یکعدد

غوره بیدانه عسگری نیم کیلو

سبزی آش معطر  یک کیلوگرم

نعنا خشک یک ق غ

عصاره قلم  چهار پیمانه

پیازخرد کرده  دو عدد

زردچوبه  و نمک، فلفل و روغن

طرز تهیه:  

برنج و عدس را از قبل خیس میکنیم .   پیاز خلالی را پیازداغ میکنیم .  به پیاز زردچوبه زده بعد عصاره قلم و عدس و هویج را اضافه کرده پس از نیم‌پز شدن عدس ، برنج و بعد از آن سبزی آش را اضافه میکنیم . با گوشت و نمک و فلفل قلقلی درست کرده در روغن سرخ می‌ کنیم و داخل آش  می‌ریزیم تا با هم بجوشد. غوره‌ها را در آش ریخته و اجازه می‌دهیم آش بپزد و جا بیفتد .سپس  در ظرف مورد نظر ریخته و با نعنا داغ و پیازداغ روی آن را تزیین می‌کنیم و سر میز میبریم .

ارسال نظر