آموزش و طرز تهیه آش جو ساوج + عکس

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن آش جو ساوج, طرز تهیه آش جو ساوج ,آموزش پختن آش جو ساوج, دستور آش جو ساوج,آموزش تصویری آش جو ساوج ,مواد لازم آش جو ساوج , روش تهیه و پخت آش جو ساوج,آموزش تهیه آش جو ساوج ,

 

 

 

مواد اولیه :

لوبیاقرمز1 پیمانه
جو1/5 پیمانه 
عدسکمتر از یک پیمانه
پیازداغفراوان
کشکبه دلخواه
نمک و فلفلبه میزان لازم

 

 آموزش و طرز تهیه آش جو ساوج + عکس

حبوبات رو به مدت 24 ساعت خیس کنید و یکی دو بار آب آنرا تعویض نمایید
در قابلمه ای پپاز داغ فراوان سرخ کنید ووقتی عسلی شد کمی زردچوبه به آن اضافه و حبوبات را به داخل قابلمه انتقال داده و اجازه دهید خوب بپزد و لعاب بیندازد و تقریبا سفت شود نمک و فلفل را اضافه و با هر وسیله ای که در دسترس داشتید می توانید آنرا له کنید( خودم ترجیح میدم له نکنم ) به داخل ظرفی که برای سرو کردن در نظر گرفتید بریزید و روی آنرا با پاز داغ و کشک تزیین نمایید

 

مادرم تعریف میکنه که در گذشته چون تعدادی از منازل شهر ساوه همون ساوج یا کاوه یا آوه تنور برای پخت نان مصرفی شون داشتند (مثل عمه با سلیقه و خدابیامرز بنده ) این آش رو در تنور دم می کردندکه مزه فوق العاده ای داشته .
دوستان عزیزم دعوتتون می کنم اگر طرفدار آش ها هستید در صورت تمایل این آش رو هم تست کنید

ارسال نظر