آموزش و طرز تهیه آش اوماج آذری

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن آش اوماج آذری, طرز تهیه آش اوماج آذری برای ماه رمضان ,آموزش پختن آش اوماج آذری, دستور آش اوماج آذری,آموزش تصویری آش اوماج آذری ,مواد لازم آش اوماج آذری , روش تهیه و پخت آش اوماج آذری,آموزش تهیه آش اوماج آذری ,

آموزش و طرز تهیه آش اوماج آذری

آش اوماج آذری

آش اوماج یکی از آشهای سنتی وزمستانی تبریز است که با اوماج خانگی تهیه میشود . اوماج را میتوان قبلا تهیه و خشک کرد .
مواد لازم :

تره، مرزه ونعنا یا ریحان و گشنیز نیم کیلو

عدس نصف پیمانه

پیاز دو عدد درشت

اوماج خانگی دو پیمانه یا در صورت تمایل از رشته اش استفاده کنید .

نمک، زردچوبه و فلفل قرمز یا پاپریکا

پاپریکا یا فلفل قرمز ( غیر تند )

یا  فلفل قرمز تند

آب مرغ یا عصاره قلم

طرز تهیه: 

از قبل عدس را خیس کنید عدس را پیاز فراوان و با عصاره قلم میپزیمسپس سبزی واوماج و نمک و فلفل را اضافه میکنیم . اگر آش نیاز به آب داشت کمی آب ریخته و اجازه می دهیم اوماج یا رشته بپزد .اگر عدس را از قبل خیس کنید تا خوب بپزد و رشته یا اوماج نیز جا بیفند نیازی به افزودن آرد نیست .

ارسال نظر