آموزش و طرز تهیه آش آبادانی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن آش آبادانی, طرز تهیه آش آبادانی ,آموزش پختن آش آبادانی, دستور آش آبادانی,آموزش تصویری آش آبادانی ,مواد لازم آش آبادانی , روش تهیه و پخت آش آبادانی,آموزش تهیه آش آبادانی ,طرز تهیه آش آبادانی برای ماه رمضان

 

 

مواد اولیه :

برای 6 نفر
گوشت (بدون چربی)250گرم
نخودنصف پیمانه
لوبیا سفیدنصف پیمانه
عدس1پیمانه
برنج2پیمانه
پیاز1عدد
ترهنیم كیلو
نمكبه میزان لازم
فلفل قرمزبه میزان لازم
زردچوبهبه میزان لازم

آموزش و طرز تهیه آش آبادانی

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را رنده میزنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آب آن كمی گرفته شود سپس كمی روغن ریخته و گوشت را به آن اضافه كرده و وقتی رنگ گوشت تغییر كرد زردچوبه را اضافه میكنیم و اجازه میدهیم مواد با مقداری آب حدودا 1ساعت بپزند.بعد از مدت ذكر شده نخود و لوبیا سفید را به گوشت اضافه می‌كنیم. وقتی گوشت و حبوبات كاملا پخته شد برنج، عدس، سبزی و فلفل را به آن اضافه می‌كنیم و حرارت را ملایم می‌كنیم تا آش به خوبی جا بیفتد.بعد از آماده شدن روی این آش را با كشك، نعنا‌داغ و مقداری گوشت تزئین كرده و سرو می‌كنیم.

 

نكات:

1)این آش در آبادان به صورت بسیار تند سرو میشود.
2)این آش باید به قدری بپزد كه دقیقا مثل حلیم گوشت آن ریش ریش شود.
3)حواستان باشد آش را چند دقیقه یكبار هم بزنید تا ته نگیزد.

ارسال نظر