آموزش و طرزتهیه کوفته حسن پاشا Hasan Paşa Köftesi

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن کوفته حسن پاشا, طرز تهیه کوفته حسن پاشا ,آموزش پختن کوفته حسن پاشا, دستور کوفته حسن پاشا,آموزش تصویری کوفته حسن پاشا ,مواد لازم کوفته حسن پاشا , روش تهیه و پخت کوفته حسن پاشا,آموزش تهیه کوفته حسن پاشا ,

 

آموزش و طرزتهیه کوفته حسن پاشا Hasan Paşa Köftesi

 

موادلازم:
گوشت چرخ کرده / 300 گرم
پیاز متوسط / 1 عدد
تخم مرغ / 1 عدد
جعفری خرد شده / مقداری
پودر زیره سبز / 1 قاشق چایخوری
مغز نان باگت / مقداری
سیر / 2 حبه
آویشن / 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل / به اندازه لازم
طرزتهیه:
ابتدا سیر و پیاز را رنده کنید.
سپس در یک کاسه گوشت را با پیاز و سیر رنده شده، جعفری، پودر زیره، نمک، فلفل، مغز نان باگت، آویشن و تخم مرغ مخلوط کرده خوب ورز دهید.
سپس به اندازه یک تخم مرغ از مواد برداشته به شکل بیضی درآورده و در سینی فر چرب شده کوفته ها را چیده و به مدت 20 دقیقه بپزید.
سس کوفته
مواد لازم برای تهیه سُس:
آرد / 1 قاشق غذاخوری
کره یا روغن مایع / 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی / 1 قاشق غذاخوری
سرکه / مقداری
شکر / مقداری
نمک و فلفل / به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی:
سیب زمینی پخته / 2 عدد
شیر / 1 فنجان
کره / 20 گرم
نمک و فلفل / به میزان لازم
اکنون سس آماده را در یک ظرف پیرکس بریزید.
کوفته ها را درون سس بچینید و روی کوفته ها را با پوره سیب زمینی تزیین کنید. ظرف را به مدت 10 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا روی کوفته ها طلایی شود.

ارسال نظر