آموزش و دسر پاناکوتا شکلاتی

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن پاناکوتا شکلاتی, طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی ,آموزش پاناکوتا شکلاتی, دستور پاناکوتا شکلاتی,آموزش تصویری پاناکوتا شکلاتی ,مواد لازم پاناکوتا شکلاتی , روش تهیه پاناکوتا شکلاتی,آموزش تهیه پاناکوتا شکلاتی ,دسر, دسر با میوه و خامه, دسر خامه ای, دسر شکلاتی, دسر شیر, دسر پاناکوتا, دسر پاناکوتا شکلاتی, دسر ژلاتینی, پاناکوتا,پاناکوتا با خامه و شکلات, پودینگ شکلاتی

 

 

 

 

شیر: دو و نیم پیمانه
خامه صبحانه یا خامه فرم گرفته: 200 گرم
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری
شکر: یک سوم پیمانه

شکلات تلخ به مقدار مورد علاقه معمولا 100 گرم کافیه

مرحله 1 – پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر پاشیده و 5 دقیقه زمان دهید سپس روی بخار کتری قرار داده تا ژلاتین در شیر حل شود.

مرحله 2 – مابقی شیر، خامه(در صورتیکه از خامه فرم گرفته استفاده می کنید باید شکر را حذف کنید)، شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. و شکلات رنده شدو رو اضافه کنید
مرحله 3 – مواد را از روی حرارت برداشته و هم بزنید تا شکلات آب بشه و دسر قهوه ای رنگ بشه، وانیل و پودر ژلاتین را افزوده و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله 4 – پاناکوتای آماده شده را در فنجان یا جام مورد نظر و یا در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا بسته شود، سپس به دلخواه همراه با سس شکلات، سس یا پوره میوه سرو نمائید.

آموزش و دسر پاناکوتا شکلاتی (1) آموزش و دسر پاناکوتا شکلاتی (2) آموزش و دسر پاناکوتا شکلاتی (3) آموزش و دسر پاناکوتا شکلاتی (4) آموزش و دسر پاناکوتا شکلاتی (5) آموزش و دسر پاناکوتا شکلاتی (6) آموزش و دسر پاناکوتا شکلاتی (7) آموزش و دسر پاناکوتا شکلاتی (8)

ارسال نظر