آموزش درست کردن کباب با سینه و ران مرغ

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

طرز تهیه کباب با سینه و ران مرغ,طرز تهیه کباب با سینه,طرز تهیه کباب با ران مرغ,طرز تهیه کباب,روش تهیه کباب با سینه و ران مرغ,اموزش تهیه کباب با سینه,طرز تهیه کباب مرغ یونانی,انواع غذا با سینه و ران مرغ همراه با عکس و تزیین,طرز تهیه کباب با سینه و ران مرغ ,

 

.

 

مواد لازم جهت ۵ تا ۶ نفر:

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته                        ۱کیلوسیر کوبیده                                                      ۳ تا ۴ حبه

پیاز کوچک پوست گرفته                                       ۱۰-۱۲ عدد

گوجه فرنگی کوچک                                             ۸-۱۰ عدد

فلفل دلمه ای خورد کرده                                         ۱-۲ عدد

نعنای خشک                                            ۱قاشق مرباخوری

آبلیموی تازه                                          ۲-۳ قاشق غذاخوری

روغن زیتون                                                      نصف پیمانه

نمک و فلفل سیاه                                             به میزان لازم

طرز تهیه :

روغن زیتون ، آب لیمو ، نعنا ، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید ، سپس مرغ را در این مایه بغلتانید ، در ظرف را بیندید ، و ۱۲ ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید . چند با زیر و رو کنید .

تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ- گوجه فرنگی – مرغ- پیاز – مرغ- فلفل – مرغ) به سیخ بکشید.
سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود .

ارسال نظر