آموزش درست کردن ژله سمنو

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

آموزش درست کردن ژله سمنو,طرز تهیه ژله سمنو,آموزش ژله سمنو,دستور ژله سمنو,آموزش تصویری ژله سمنو,مواد لازم ژله سمنو,روش تهیه و پخت ژله سمنو,آموزش تهیه ژله سمنو,

آموزش درست کردن ژله سمنو

مواد اولیه :

پودر بیسکویت300 گرم
کره نرم شده100 گرم
پودر بادام100 گرم
شیر عسلیدو قاشق غذاخوری
سمنو400 گرم
پودر ژلاتیندو قاشق غذاخوری
آب125 میلی لیتر(نصف لیوان)

 

ابتدا قالب موردنظر را که بهتر است جنس آن سیلیکونی باشد انتخاب کرده و با اسپری روغن چرب می‌کنید.
ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و روی بخار آب جوش قرار می‌دهیم تا کاملا ذوب و یکدست شود، سپس آن را با سمنو مخلوط کرده و ژله حاصل را داخل قالب‌های موردنظر تقسیم کرده و داخل یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد. پودر بیسکویت، پودر بادام، کره و شیرعسلی را داخل کاسه‌ای گود با هم کاملا مخلوط کرده و چنگ می‌زنیم تا خمیر یکدستی حاصل شود.
اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت و اگر خمیر سفت بود کمی کره به آن اضافه می‌کنیم. خمیر را کف یک سینی پهن می‌کنیم، بهتر است کف آن را سلفون کشیده باشیم سپس به مدت دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.
بیسکویت آماده شده را از یخچال خارج می‌کنیم متناسب با اندازه کف قالب ژله بیسکویت را برش داده یا کاتر می‌زنیم، داخل سینی می‌چینیم و ژله سمنو را روی آن برمی‌گردانیم.

ارسال نظر